Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Isomat

ISOMAT este un producător de materiale pentru construcții. Fondat în 1980, este în prezent unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții din Europa de Sud-Est, având 3 fabrici de producție în Grecia, România și Serbia, 7 filiale în Germania, Rusia, Turcia, Bulgaria, România, Serbia și Slovenia și exporturi în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Compania produce și oferă o gamă largă de produse de tehnologie avansată la prețuri accesibile pentru orice tip de consumator. În special, produce și comercializează următoarele 6 categorii principale de produse:

1.Materiale hidroizolatii

2. Vopsele si Tencuieli decorative

3. Adezivi si Chituri de rosturi

4. Mortare pentru reparatii

5. Aditivi pentru betoane si mortare

6. Adezivi pardoseala

ISOMAT acordă o importanță deosebită inovației și dezvoltării continue de produse noi. În acest scop, compania dispune de un departament de Cercetare și Dezvoltare bine organizat, în care își desfășoară activitatea personal științific specializat, și care este alcătuit din 5 secții chimice diferite, în care se dezvoltă în fiecare an produse noi care răspund nevoilor pieței și evoluțiilor tehnologice din industria construcțiilor. De asemenea, se aduc îmbunătățiri produselor deja existente, dacă se consideră necesar.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Isomat AQUAMAT Gri 5kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment gri, de la Isomat, la punga de 5kg
36,77 RON 32,13 RON

Mortar hidroizolant pentru subsoluri si bazine - Isomat AQUAMAT Alb 25kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment alb adecvat pentru construcţii de beton, zidărie şi tencuială: hidroizolarea subsolurilor, piscinelor si bazinelor. Sac 25kg
189,21 RON 160,65 RON

Mortar hidroizolant pentru subsoluri si bazine - ISOMAT AQUAMAT Gri 25kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment gri, adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor si bazinelor. Ideal pentru bazine de apa potabila, conform W-347. Ofera posibilitatea hidroizolarii ulterioare a subsolurilor pe interior, putand fi aplicat si pe partea opusa apei.
165,11 RON 139,23 RON

Mortar ISOMAT AQUAMAT ALB pentru hidroizolatii subsoluri si bazine 5kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment alb, adecvat pentru hidroizolatii la subsolurilor si bazine. Punga de plastic la 5kg
38,91 RON 34,51 RON

Mortar hidroizolant pentru terase,balcoane,bai ISOMAT AQUAMAT-MONOELASTIC Gri 18kg

ΑQUAMAT-MONOELASTIC este un mortar hidroizolant monocomponent, de la Isomat, pe bază de ciment gri, îmbogăţit cu polimeri (răşini), la sac de 18kg.
444,46 RON 377,23 RON

Hidroizolatie flexibila bicomponenta ISOMAT AQUAMAT-FLEX Gri 33kg

ISOMAT AQUAMAT-FLEX este un mortar hidroizolant pe bază de ciment, flexibil bicomponent. Adecvat pentru suprafeţe care prezintă sau se aşteaptă să prezinte fisuri capilare, din cauza dilataţiilor-contracţiilor sau vibraţiilor. Este ideal pentru hidroizolarea suprafeţelor care urmează să fie acoperite cu plăci, terase inversate, bazine subterane etc. Este clasificat ca strat de protecție pentru beton conform EN 1504-2.
338,90 RON 287,98 RON

Hidroizolatie extra-flexibila bicomponenta pentru terase si piscine ISOMAT AQUAMAT-ELASTIC Alb 35kg

AQUAMAT ELASTIC este un mortar elastic, hidroizolant, compus bicomponent dintr-un mortar pe bază de ciment alb (A) şi o emulsie cu răşini (Β), la 35kg.
512,71 RON 435,54 RON

Hidroizolatie pentru terase si piscine ISOMAT AQUAMAT-ELASTIC Gri 35kg

AQUAMAT-ELASTIC este un mortar elastic, hidroizolant, bicomponent. Se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) şi o emulsie cu răşini (component Β). După întărire, formează o membrană fără rosturi şi îmbinări
454,82 RON 385,56 RON

Mortar hidroizolant rezistent la sulfati ISOMAT AQUAMAT-SR Gri 25kg

Mortar hidroizolant pe bază de ciment pentru hidroizolarea suprafețelor care intră în contact cu apele menajere și apele subterane care conțin sulfați. Potrivit pentru hidroizolarea pereților și pardoselilor din rezervoarele de canalizare, canalele de ape reziduale, diguri etc.
251,09 RON 213,01 RON

Mortar hidroizolant cu actiune de cristalizare ISOMAT AQUAMAT-PENETRATE Gri 20kg

Mortar hidroizolant pe bază de ciment cu acțiune de cristalizare care penetrează în masa betonului și îl hidroizolează. Rămâne permanent activ și, prin urmare, protejează în mod continuu construcția de orice prezență a apei. Este capabil de etanșarea fisurilor capilare, chiar dacă apar după construire. Rezistent atât la presiunea hidrostatică pozitivă, cât și negativă. Potrivit pentru subsoluri, fundații, guri de vizitare și rezervoare.
140,42 RON 123,76 RON

Mortar cu priza rapida ISOMAT AQUAFIX 15kg

Mortar cu priză rapidă, pentru plombare instantanee și sigilarea scurgerilor de apă, la 15kg
250,61 RON 213,01 RON

Mortar cu priza rapida ISOMAT AQUAFIX 1kg

Mortar cu priză rapidă, pentru plombare instantanee și sigilarea scurgerilor de apă, la 1kg
23,93 RON 21,42 RON