Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Isomat

ISOMAT este un producător de materiale pentru construcții. Fondat în 1980, este în prezent unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții din Europa de Sud-Est, având 3 fabrici de producție în Grecia, România și Serbia, 7 filiale în Germania, Rusia, Turcia, Bulgaria, România, Serbia și Slovenia și exporturi în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Compania produce și oferă o gamă largă de produse de tehnologie avansată la prețuri accesibile pentru orice tip de consumator. În special, produce și comercializează următoarele 6 categorii principale de produse:

1.Materiale hidroizolatii

2. Vopsele si Tencuieli decorative

3. Adezivi si Chituri de rosturi

4. Mortare pentru reparatii

5. Aditivi pentru betoane si mortare

6. Adezivi pardoseala

ISOMAT acordă o importanță deosebită inovației și dezvoltării continue de produse noi. În acest scop, compania dispune de un departament de Cercetare și Dezvoltare bine organizat, în care își desfășoară activitatea personal științific specializat, și care este alcătuit din 5 secții chimice diferite, în care se dezvoltă în fiecare an produse noi care răspund nevoilor pieței și evoluțiilor tehnologice din industria construcțiilor. De asemenea, se aduc îmbunătățiri produselor deja existente, dacă se consideră necesar.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Mortar hidroizolant pentru subsoluri si bazine - ISOMAT AQUAMAT Gri 25 kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment, adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor si bazinelor. Ideal pentru bazine de apa potabila, conform W-347. Ofera posibilitatea hidroizolarii ulterioare a subsolurilor pe interior, putand fi aplicat si pe partea opusa apei.
123,46 lei 113,55 lei

Hidroizolatie flexibila bicomponenta ISOMAT AQUAMAT-FLEX Gri 33 kg

ISOMAT AQUAMAT-FLEX este un mortar hidroizolant pe bază de ciment, flexibil bicomponent. Adecvat pentru suprafeţe care prezintă sau se aşteaptă să prezinte fisuri capilare, din cauza dilataţiilor-contracţiilor sau vibraţiilor. Este ideal pentru hidroizolarea suprafeţelor care urmează să fie acoperite cu plăci, terase inversate, bazine subterane etc. Este clasificat ca strat de protecție pentru beton conform EN 1504-2.
273,70 lei 243,95 lei

Hidroizolatie extra-flexibila bicomponenta pentru terase si piscine ISOMAT AQUAMAT-ELASTIC Alb 35 kg

AQUAMAT-ELASTIC este un mortar elastic, hidroizolant, bicomponent, ce se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (A) şi o emulsie cu răşini (Β). După întărire, formează o membrană fără rosturi şi îmbinări
433,16 lei 385,27 lei

Hidroizolatie pentru terase si piscine ISOMAT AQUAMAT-ELASTIC Gri 35 kg

AQUAMAT-ELASTIC este un mortar elastic, hidroizolant, bicomponent. Se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) şi o emulsie cu răşini (component Β). După întărire, formează o membrană fără rosturi şi îmbinări
390,32 lei 341,14 lei

Mortar hidroizolant rezistent la sulfati ISOMAT AQUAMAT-SR Gri 25 kg

Mortar hidroizolant pe bază de ciment pentru hidroizolarea suprafețelor care intră în contact cu apele menajere și apele subterane care conțin sulfați. Potrivit pentru hidroizolarea pereților și pardoselilor din rezervoarele de canalizare, canalele de ape reziduale, diguri etc.
192,78 lei 175,72 lei

Mortar hidroizolant cu actiune de cristalizare ISOMAT AQUAMAT-PENETRATE Gri 20 kg

Mortar hidroizolant pe bază de ciment cu acțiune de cristalizare care penetrează în masa betonului și îl hidroizolează. Rămâne permanent activ și, prin urmare, protejează în mod continuu construcția de orice prezență a apei. Este capabil de etanșarea fisurilor capilare, chiar dacă apar după construire. Rezistent atât la presiunea hidrostatică pozitivă, cât și negativă. Potrivit pentru subsoluri, fundații, guri de vizitare și rezervoare.
213,01 lei 192,72 lei

Mortar cu priza rapida ISOMAT AQUAFIX 1 kg

Mortar cu priză rapidă, pentru plombare instantanee și sigilarea scurgerilor de apă.
17,85 lei 15,70 lei

Mortar cu priza rapida ISOMAT AQUAFIX 15 kg

Mortar cu priză rapidă, pentru plombare instantanee și sigilarea scurgerilor de apă.
202,30 lei 175,88 lei

Mortar cu priza rapida ISOMAT AQUAFIX 5 kg

Mortar cu priză rapidă, pentru plombare instantanee și sigilarea scurgerilor de apă, la sac de 5kg.
66,64 lei 58,62 lei

Ciment cu priza rapida pentru ancorari ISOMAT FIX-RAPID Gri 4 kg

Ciment cu priză rapidă. Este utilizat pentru reparații rapide, fixări, ancorări, astupări cavități sau găuri etc. şi în general oriunde suprafața necesită durabilitate şi folosirea imediată.
27,37 lei 24,81 lei

Membrana din poliuree hibrida ISOMAT PUA 1240 400 kg

Membrană din poliuree hibridă, foarte elastică, cu întărire rapidă, fără solvenți, bicomponentă, pentru aplicare prin pulverizare. Utilizată intr-o multitudine de lucrări de hidroizolații unde se cere timp rapid de aplicare. Ideală pentru hidroizolarea acoperișurilor, balcoanelor și teraselor, terase inversate și terase verzi.
20.841,66 lei 17.808,35 lei

Membrana din poliuree pura ISOMAT PUA 1360 400 kg

Membrană din poliuree pură, foarte elastică, cu întărire rapidă, fără solvenți, bicomponentă, pentru aplicare prin pulverizare. Ideală când sunt necesare rezistențe mecanice și chimice ridicate, precum și timp de aplicare rapid. ISOMAT PUA 1360 este recomandat pentru substraturi care sunt supuse unui anumit tip de vibrații.
23.320,43 lei 19.712,35 lei