Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Cum cumpar online ?

Sfaturi practice pentru achizitionarea online a produselor comercializate pe www.magazinul-meseriasului.ro

1. COMANDA PRIN TELEFON

 • Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Dupa ce ati identificat produsul care va intereseaza, faceti click pe butonul "Detalii produs"  pentru a ajunge pe pagina produsului respectiv, unde gasiti mai multe detalii ale acestuia. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., notati-va denumirea lui completa, eventual cantitatea si/sau culoarea. 

 • Sunati la unul din numerele de telefon: 

0768.398.398 (Telekom)

0720.078.178 (Vodafone)

031.432.82.40 (Digi).

In momentul in care specialistul nostru va raspunde trebuie sa-i comunicati produsele & cantitatea dorita. Operatorii nostri vor prelua datele dv: nume, prenume, telefon, e-mail, adresa de livrare si eventual de facturare, ...

2. COMANDA ONLINE

 • Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin (sub)categoriile de produse sau lista producatorilor. Dupa selectarea (sub)categoriei sau a producatorului, o pagina cu lista de produse va apare. Folositi scrol-ul mouse-ului sau bara de scroll din lateral pentru a putea vizualiza si produsele din josul paginii curente. Daca sunt mai mult de 10 produse intr-o (sub)categorie, produsele sunt paginate cate 10 si puteti naviga intre pagini folosind link-urile din subsol.

Puteti cauta dupa un nume partial in denumirile produselor folosind casuta de cautare din coltul dreapta-sus, sau in Meniu->Cauta->Cautare avansata, inclusiv in detaliile produselor.

 • Adaugati produsele in cosul de cumparaturi

Daca ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., alegeti cantitatea dorita si, eventual, alte proprietati care particularizeaza produsul respectiv (de ex. culoarea pentru un chit de rosturi), apoi apasati pe butonul Adauga in cos.

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".

Puteti oricand sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa va continuati cumparaturile, produsele introduse in cos nefiind pierdute.

 • Trimiteti comanda (dureaza maxim 1-2 minute)

In Cosul de cumpararturi, apasati butonul Comanda

 • Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".
 • Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.
 • Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".
 • In pasul urmator, va alegeti adresa de livrare din cele deja existente sau adaugati alta noua.
 • Alegeti o adresa de facturare din cele existente de la comenzile anterioare, daca exista, sau adaugati alta noua, inclusiv puteti refolosi adresa de livrare. Daca doriti facturarea pe un alt nume, modificati informatiile respective.
 • Alegeti modalitatea de expediere prin curier: taxe de transport 0 (zero) pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, numai daca totalul comezii cu TVA depaseste 2975 RON.

Pentru livrari in Romania se percepe tariful standard:

- 22,00 RON taxa initiala de transport si ramburs

- 1,0 RON pentru fiecare kilogram

- 1,5 RON pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei curierului intr-un sens (pentru localitatile unde NU se aplica acest tarif suplimentar vezi Lista localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari)

- tarifele de mai sus includ TVA 19%.

 • Alegeti modalitatea de plata:
  • Numerar la livrare

  Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, catre comisionarul care face livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii. Acestea vor fi insotite de factura fiscala si chitanta sau bon fiscal pentru persoanele fizice. Se pot face plati in numerar de maxim 5000 lei, conform legii nr.70 din 2 aprilie 2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar, restul peste 5000 lei trebuind a fi platit prin ordin de plata bancar.

  • Prin ordin de plata

  Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise automat de CIMS Software catre dv. prin e-mail sau fax, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Plata trebuie facuta de dv cat mai repede posibil prin virament bancar (ordin de plata), iar ordinul de plata trebuie sa contina in detalii: numele dv sau al societatii, sau numarul de comanda si data.

  Produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul societatii.

  • Plata online cu cardul bancar Visa / Mastercard *

  In urma confirmarii comenzii cu un consultant de vanzari, plata online cu cardul se va face doar in baza facturii emise de CIMS Software catre dv. prin e-mail sau whatsup, ce contine un link de plata: accesand acest link, veti fi redirectionat pe o pagina de plata securizata a procesorului NETOPIA (MobilPay), unde vi se vor solicita urmatoarele date: nume, prenume, adresa, oras, telefon, email si datele cardului dv. Visa sau Mastercard.
  * Plata online cu cardul este disponibila momentan doar produselor ISOMAT.

 • Confirma comanda

Dupa confirmarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru detalii suplimentare. Oricand puteti folosi butonul "Back" al browser-ului dv. sau faceti click direct pe denumirea pasului pentru a reveni la un pas anterior.

Va multumim ca ati ales Magazinul Meseriasului si va dorim spor la cumparaturi ONLINE!

 

Link-uri utile:

Expedieri si retururi

Conditii de utilizare

Politica de Confidentialitate