Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adezivi termoizolatii

Adezivi pentru montarea si fixarea placilor termoizolante (polistiren expandat, polistiren extrudat, vata bazaltica, ..) atat pe pereti din tencuiala, zidarie sau beton, cat si tavane, folosibili chiar in proiecte de reabilitare termica a cladirilor.
Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Adeziv pentru polistiren Mapetherm AR2

Adeziv Mapetherm AR2 pentru montarea placilor termoizolante (polistiren extrudat si expandat, vata bazaltica, pluta) atat pe pereti, cat si pe tavane, sac 25kg
58,61 lei 49,98 lei

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 ALB 25kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment alb, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Utilizat la lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
57,12 lei 45,22 lei

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 Gri 25 Kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS şi MARMOCRYL, pentru realizarea sistemului de termoizolare exterioară a clădirilor. Adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
57,12 lei 41,65 lei

Adeziv și masă de șpaclu polistiren ISOMAT ETICS FIX Gri 25 Kg

Adeziv și masă de șpaclu, pe bază de ciment pentru plăci de polistiren. Prezintă o aderenţă puternică la plăcile termoizolante de polistiren, fără să fisureze. Este ideal pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor.
32,13 lei 24,20 lei