Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adezivi termoizolatii

Adezivi pentru montarea si fixarea placilor termoizolante (polistiren expandat, polistiren extrudat, vata bazaltica, ..) atat pe pereti din tencuiala, zidarie sau beton, cat si tavane, folosibili chiar in proiecte de reabilitare termica a cladirilor.
Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Adeziv pentru polistiren Mapetherm AR2

Adeziv Mapetherm AR2 pentru montarea placilor termoizolante (polistiren extrudat si expandat, vata bazaltica, pluta) atat pe pereti, cat si pe tavane, sac 25kg
40,16 lei 34,51 lei

Adeziv polistiren SikaHome Insulate 25kg

SikaHome Insulate este un adeziv si masa de spaclu, la sac de 25kg, pentru lipirea polistirenului expandat/extrudat si realizarea stratului de protectie armat cu fibra de sticla.
21,42 lei 19,04 lei

Adeziv vata minerala Sika 25kg

SikaHome Insulate Mineral Wool este un adeziv si masa de spaclu la sac de 25 kg pentru lipirea şi realizarea stratului de protecţie armat cu fibra de sticlă a placilor termoizolante din vata minerala si polistiren.
36,89 lei 33,32 lei

Adeziv si masa de spaclu pentru polistiren AplaFix , 25 kg

AplaFix este un adeziv si masa de spaclu pentru polistiren expandat, utilizat in termoizolatii la exterior, cat si la interior. Sac 25kg.
19,04 lei 17,85 lei

Adeziv si masa de spaclu pentru polistiren AplaFix Iarna, 25 kg

Adeziv si masa de spaclu pentru polistiren expandat, AplaFix Iarna, este un produs pe baza de ciment flexibilizat, creat pentru sistemele de imbunatatire a izolatiei termice a peretilor atat la exterior cat si la interior.
26,18 lei 23,80 lei

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 Gri 25 Kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS şi MARMOCRYL, pentru realizarea sistemului de termoizolare exterioară a clădirilor. Adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
33,32 lei 30,77 lei

Adeziv și masă de șpaclu polistiren ISOMAT ETICS FIX Gri 25 Kg

Adeziv și masă de șpaclu, pe bază de ciment pentru plăci de polistiren. Prezintă o aderenţă puternică la plăcile termoizolante de polistiren, fără să fisureze. Este ideal pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor.
17,85 lei 16,71 lei

Adeziv termoizolatii ISOMAT AK-T55 Gri 25 Kg

Adeziv pe bază de ciment, armat cu fibre, îmbunătăţit cu polimeri (rășini). Adecvat pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat sau extrudat, vată minerală, poliuretan, plută etc. De asemenea, armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de şpaclu peste plăcile termoizolante, constituind suportul ideal pentru tencuiala decorativă care va urma. Clasificat ca mortar de finisaj tip GP CS IV, W2, conform EN 998-1.
51,17 lei 47,42 lei