Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Polistiren extrudat

Polistirenul extrudat asigură o termoizolatie eficientă de la subsol pana la acoperis, acolo unde sunt încarcari mecanice extreme si grad de umiditate mare. Cu polistirenul extrudat se obtin rezultate ideale în cazul termoizolatiilor perimetrale, de soclu, la plansee, sub radierul de fundaţie, in incăperile umede, etc.

Datorita tehnologiei de producere prin extrudare, placile din polistren extrudat au o structura uniforma din celule inchise, ceea ce le confera anumite caracteristici tehnice specifice: valoare scazuta a conductivitatii termice, pe termen lung, rezistenta mecanica excelenta, lipsa capilaritatii, rezistenta ridicata la umezeala, rezistenta la cicluri (inghet-dezghet), durabilitate ridicata, rezistenta inalta la difuzia vaporilor, greutate redusa si usurinta in manipulare, usor de taiat cu unelte simple, rezistent la deteriorare sub actiunea radacinilor, curat, inodor si neiritant pentru piele.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Polistiren extrudat Austrotherm XPS 2cm

Polistiren extrudat XPS la super pret pentru termoizolarea infrastructurii cladirilor, rezistente la compresiune, foarte greu permeabile, cu stabilitate dimensionala si proprietati excelente de protectie termica.
161,84 lei

Polistiren extrudat Austrotherm 3cm

Placi de polistiren extrudat Austrotherm utilizate la sisteme de termoizolatii cu incarcare mecanica deosebita (a peretilor, pardoselii, planseelor, acoperisurilor, puntilor termice si a fundatiilor).
161,84 lei

Polistiren extrudat Austrotherm XPS 5 cm

Polistiren extrudat 5 cm grosime utilizate la termoizolatii cu incarcare mecanica deosebita (a peretilor, pardoselii, planseelor, acoperisurilor conventionale sau inversate, a puntilor termice, si a fundatiilor).
161,84 lei

Polistiren XPS Austrotherm 10cm

Polistiren extrudat XPS pentru termoizolarea cladirilor, foarte greu permeabile, cu stabilitate dimensionala si proprietati excelente de protectie termica
165,41 lei