Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Siliconice

Tencuiala decorativa siliconica este produsa pe baza rasinilor de silicon si a silicatilor de potasiu, cu umpluturi minerale sub forma de pasta. Tencuiala siliconica poate avea structura cu aspect de piatra avand o granulatie de 1,5 si 2,5mm sau structura rustica cu granulatie de 2 si 3mm.
Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Grund acrilic pentru tencuieli ISOMAT MLA-PRIMER Alb 15kg

Grund acrilic pe bază de apă, cu agregate cu granulaţie fină. Conferă rugozitate suportului întărind astfel aderenţa tencuielilor decorative de orice fel (pe bază de ciment, acrilice, siliconice, pe bază de sticlă solubilă). De asemenea, asigură o culoare uniformă a suprafeţei finale, în special în cazul utilizării unor tencuieli de culori închise. Este indicat pentru utilizări interioare şi exterioare. Se poate dilua cu până la 10% apă.
189,21 RON 164,22 RON

Grund acrilic pentru tencuieli ISOMAT MLA-PRIMER Alb 25kg

MLA_PRIMER este un grund acrilic pe bază de apă, cu agregate cu granulaţie fină, ce conferă rugozitate suportului întărind astfel aderenţa tencuielilor decorative de orice fel (pe bază de ciment, acrilice, siliconice, pe bază de sticlă solubilă). De asemenea, asigură o culoare uniformă a suprafeţei finale, în special în cazul utilizării unor tencuieli de culori închise. Este indicat pentru utilizări interioare şi exterioare. Se poate dilua cu până la 10% apă.
227,88 RON 197,54 RON