Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Grund acrilic pentru tencuieli ISOMAT MLA-PRIMER Alb 25kg

Grund acrilic pe bază de apă, cu agregate cu granulaţie fină. Conferă rugozitate suportului întărind astfel aderenţa tencuielilor decorative de orice fel (pe bază de ciment, acrilice, siliconice, pe bază de sticlă solubilă). De asemenea, asigură o culoare uniformă a suprafeţei finale, în special în cazul utilizării unor tencuieli de culori închise. Este indicat pentru utilizări interioare şi exterioare. Se poate dilua cu până la 10% apă.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 227,88 RON
197,54 RON

MLA-PRIMER amorsă acrilică de aderență, albă sau colorată, cu agregate cu granulaţie fină. Îmbunătăţeşte rugozitatea suportului şi, în felul acesta, creşte aderenţa tencuielilor decorative. De asemenea, asigură uniformitatea culorii suprafeţei finale, în special când sunt folosite tencuieli de culori închise.

Domenii de aplicare

Este utilizat ca grund gata preparat, pentru asigurarea rugozităţii suportului, în vederea întăririi aderenţei tencuielii care va urma. Este ideal pentru suprafeţe netede, precum beton aparent, betopan, gipscarton etc, dar şi pentru suprafeţe absorbante ca de exemplu stratul de bază de tencuială. Se recomandă să fie utilizat în nuanță asemanătoare cu cea a tencuielilor MARMOCRYL, ETICS PLASTER, MARMOCRYL SILICONE, MARMOCRYL SILICATE. Este adecvat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Consum:150-200 g/m2 , în funcţie de gradul de absorbție al suprafeței.

Ambalaj

Recipiente de 25 şi 15 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior