Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorse

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Amorsa APLA InPrime Opac, 25L

Amorsa APLA InPrime Opac este o amorsa de interior pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, aditivi, ce consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.
278,46 lei 254,66 lei

Amorsa AplaContact, 15L

Amorsa APLA AplaContact este un grund pe baza de copolimeri in dispersie apoasa, nisip de cuart, pigmenti, extenderi si aditivi de finisare. Particule de nisip cuartos, confera produsului rezistenta sporita la alcalinitate. AplaContact asigura o aderenta mai buna a mortarelor pe substraturi minerale netede si neabsorbante, cum ar fi betonul sau inainte de lipirea placilor termoizolante. Produsul este colorat in scopul de a controla o aplicare omogena pe intreaga suprafata.
190,40 lei 171,36 lei

Amorsa APLA InPrime Opac, 15L

Amorsa APLA InPrime Opac este o amorsa pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materilale de umplutura, aditivi, etc. Consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.
180,88 lei 164,22 lei

Amorsa exterior Apla Lux 4L

Amorsa Apla Lux pe baza de dispersii apoase de copolimeri sintetici si aditivi ce consolideaza suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea, tencuiala decorativa).
61,88 lei 55,93 lei

Amorsa concentrata pentru exterior AplaLux, 10L

Amorsa concentrata pentru exterior AplaLux stabilizeaza stratul suport si creaza o suprafata aderenta ce asigura o aplicare buna si un consum redus de vopsea lavabila.
154,70 lei 133,28 lei

Amorsa pentru interior AplaLux, 10L

Amorsa concentrata pentru interior AplaLux stabilizeaza stratul suport si creaza o suprafata aderenta ce asigura o aplicare buna si un consum redus de vopsea lavabila. Amorsa pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materialele de umplutura, aditivi, etc.
132,09 lei 120,19 lei

Amorsa interior Apla Lux, 3L

Amorsa Apla Lux pe baza de copolimeri sintetici in dispersie apoasa, materialele de umplutura, aditivi, ce stabilizeaza stratul suport si creaza o suprafata aderenta ce asigura o aplicare buna si un consum redus de vopsea lavabila.
46,41 lei 42,84 lei

Impermeabilizant si stabilizator al suprafeţelor ISOMAT NANO-SEAL 20 kg

Dispersie apoasă pe bază de răşini cu penetrabilitate deosebit de ridicată. Aplicabilă pe suprafeţe poroase, pe care le stabilizează şi le protejează de umezeală şi de formarea sărurilor. NANO-SEAL elimină în acelaşi timp apariţia fungilor şi mucegaiului pe suprafața suportului. Permite vopsirea.
337,96 lei 296,17 lei

Impermeabilizant si stabilizator al suprafeţelor ISOMAT NANO-SEAL 5 kg

Dispersie apoasă pe bază de răşini cu penetrabilitate deosebit de ridicată. Aplicabilă pe suprafeţe poroase, pe care le stabilizează şi le protejează de umezeală şi de formarea sărurilor. NANO-SEAL elimină în acelaşi timp apariţia fungilor şi mucegaiului pe suprafața suportului. Permite vopsirea.
101,15 lei 88,58 lei