Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Conditii de utilizare

data ultimei actualizări: 31/10/2020

Termeni si conditii

www.magazinul-meseriasului.ro apartine SC CIMS Software SRL.
Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului CIMS Software SRL (www.magazinul-meseriasului.ro  - numit in continuare "site ").

Utilizarea site-ului, accesarea serviciilor societatii informationale, puse la dispozitia tertilor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul documentului, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acestea.

I. Accesul

Accesarea serviciului se va face folosind pagina web: www.magazinul-meseriasului.ro. Termenul de User se refera la un utilizator inregistrat al Serviciului. Un utilizator inregistrat este definit ca o persoana care a indeplinit cu succes toate cerintele procesului de inregistrare.


II. Drepturi de proprietate intelectuala

Prin drepturi de proprietate intelectuala se intelege, in mod expres, drepturile de autor si conexe, Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile decurgand din marca, Legea 84/1998 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si tratatele si conventiile internationale din domeniu la care Romania este parte.

Drepturile de autor asupra tuturor materialelor de presa existente pe sit apartin publicatiilor listate, iar proprietarul site-ului a obtinut acordul expres, in scris, de la fiecare titular de drepturi de autor pentru punerea acestora la dispozitia publicului.

Continutul sitului este protejat prin Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu completarile si modificarile ulterioare.

Este interzisa extragerea si/sau reutilizarea materialelor postate (cu exceptia utilizarii legitime a unor parti nesubstantiale ale informatiilor afisate), precum si orice utilizare a oricarui material privit individual, in integralitatea sa, in cadrul unor activitati care genereaza direct sau indirect avantaje economice sau comerciale sau in cadrul oricaror activitati care depasesc utilizarea personala sau in cercul normal al unei familii. Prin utilizare legitima se intelege autorizare.

Pentru toate situatiile de incalcare a drepturilor CIMS Software SRL si ale titularilor drepturilor de autor, impreuna sau separat, isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, conform legislatiei in vigoare.

Proprietarul paginii isi rezerva dreptul de a impiedica, prin utilizarea oricaror mijloace legale de protectie, utilizarea accesului in scopuri ilegale.

CIMS Software SRL isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea tertilor care au actionat/actioneaza in scopul alterarii, deteriorarii sau distrugerii site-ului, a continutului sau a securitatii acestuia.

III. Reguli procedural-operationale si de securitate

 Sunt INTERZISE:

  • efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica, folosind orice date procurate in mod direct sau indirect de pe site;
  • modificarea, stergerea sau deteriorarea datelor informatice ori restrictionarea accesului la aceste date;
  • transferul neautorizat de date;
  • perturbarea functionarii sitului prin introducerea, transmiterea, modificarea, stergerea sau deteriorarea datelor informatice postate sau prin restrictionarea accesului la aceste date;
  • introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice ori restrictionarea accesului la aceste date, rezultand date necorespunzatoare adevarului, in scopul de a fi utilizate in vederea producerii unei consecinte juridice;
  • modificarea sau stergerea de date informatice, prin restrictionarea accesului la aceste date ori prin impiedicarea in orice mod a functionarii site-ului, in scopul de a obtine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul.


IV. Disponibiliatea serviciului

CIMS Software SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului in orice moment sau la orice interval de timp sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site, fara notificare prealabila.

V. Exonerarea si limitarea raspunderii

Accesarea si utilizarea site-ului se face pe proprie raspundere, iar utilizarea oricarei informatii, in orice scop de natura a produce efecte juridice sau avantaje/castiguri economice sau comerciale, nu angajeaza raspunderea juridica, de orice fel, a CIMS Software SRL. Orice deteriorare/distrugerea a sistemelor informatice apartinand beneficiarilor serviciilor site-ului nu va putea fi imputata proprietarului site-ului indiferent de situatie.

Orice furnizare de date cu caracter personal prin utilizarea link-urilor apartinand titularilor dreptului de autor asupra materialelor de presa nu se afla sub controlul CIMS Software SRL si acesta nu isi asuma raspunderea pentru eventuale utilizari neconforme, cu dispozitiile legale in vigoare, ale acestor date.

Pe site pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care fac legatura cu pagini web apartinand unor terte entitati fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate de dv. unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea CIMS Software SRL, iar utilizarea acestora, inclusiv publicarea lor, nu atrage raspunderea proprietarului site-ului.

CIMS Software SRL nu ofera nici o garantie asupra urmatoarelor aspecte:

  • informatiile puse la dispozitie vor indeplini cerintele si standardele Dvs. ;
  • serviciile/produsele/materiale etc. procurate/obtinute de la terti prin intermediul site-ului vor indeplinii cerintele Dvs;
  • serviciile vor fi neintrerupte, sigure si fara erori, 24h/24h.

Informatia continuta in descrierea produselor este generala si nu este potrivita oricarei situatii (suprafete suport, proiect sau sistem). Informatia se bazeaza pe experienta producatorilor acumulata pana azi si pe rezultatele unor continue si atente teste. Variatele conditii si metode de utilizare pot influenta caracteristicile oricarui produs. Aplicarea, folosirea si prelucrarea produselor noastre se realizeaza in afara posibilitatii noastre de control si supervizare, si reprezinta exclusiv responsabilitatea dumneavoastra.

VII. Drepturi rezervate

CIMS Software SRL isi rezerva dreptul de a modifica si completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare sau completare va produce efecte din momentul postarii ei pe site.

VIII. Notificari

In masura in care utilizatorii considera ca orice material pus la dispoztie prin intermediul site-ului incalca drepturile de autor/conexe, drepturile la marca sau orice alte drepturi, semnalarea situatiei se va face la adresa de email office [at] magazinul-meseriasului [dot] ro .

Politica de confidentialitate

Expedieri si retururi