Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Despre Magazinul Meseriasului

Magazin cu vanzare online a materialelor de constructii.

Suntem o echipa tanara, dinamica si pasionata de materiale de constructii, amenajari si, nu in ultimul rand de produsul finit, indiferent ce nume poarta acesta: casa, mansarda, bloc sau bucatarie de vara. Suntem atat de pasionati, incat putem povesti ore in sir despre: adezivi, ciment, chituri, hidroizolatii, vopsele, gips carton, amorse sau sape.

Povestea noastra a inceput in anul 2010 si s-a nascut dintr-o nevoie a pietii din Romania pentru un magazin online de unde clientul sa-si poata achizitiona materiale de constructii, fara a mai pierde un timp pretios prin magazinele traditionale.

Misiunea noastra este de a furniza produse de calitate la cele mai bune preturi, rapid si cu eforturi minime. Pe site-ul nostru puteti gasi o gama diversificata de produse pentru constructia, amenajarea si renovarea de locuinte.

Povestea este una presarata cu efort, perfectionare continua si investitii importante, dar mai ales, dedicata 100% clientilor nostri.

Luam in serios munca noastra, cat si rezultatele pe care le livram, asadar fiecare angajat, inainte de a incepe activitatea si de a intra in contact cu clientii nostri, trece printr-un program intens de pregatire profesionala specifica postului. Astfel, ne asiguram ca oferim nu doar cele mai performante materiale de constructie din Romania, dar si cel mai bun suport pre si post-vanzare.

Ne-am largit gama de produse pentru a ajunge la toti cei care isi doresc sa construiasca, sa amenajeze sau sa reamenajeze un spatiu, sa dea un nou look birourilor sau mediului unde isi desfasoara afacerile, ori vor sa reinventeze orice spatiu, cu o interventie minima.

Misiunea noastra este sa va ajutam ca orice lucrare sa depaseasca cele mai pretentioase asteptari, prin calitatea materialelor si consiliere personalizata pre si post vanzare. Diferenta o facem prin faptul ca nu trebuie sa mai pierdeti drumul in trafic, nu trebuie sa mai sacrificati timpul pretios cu familia cautand magazine cu materiale de constructie, ci sunteti la un CLICK distanta de tot ceea ce aveti nevoie.

Magazinul-meseriasului.ro se adreseaza segmentului Do It Yourself, firmelor de constructii si, in special micilor meseriasi: gipsari, zugravi, faiantari, zidari, instalatori. Astfel, acestia pot economisi timp si bani!

Este important ca suntem aici, in mediul on-line sa va informam, iar dumneavoastra sa alegeti !

De asemenea, echipa noastra va poate oferi date tehnice, preturi pentru licitatii, va poate face si calcul necesar de materiale, toate acestea pentru a construi impreuna o relatie solida ca intre parteneri.

Un plus cu care ne mandrim este faptul ca reusim sa facem livrare gratuita de materiale de constructii in Bucuresti si localitatile limitrofe pentru comenzi ce depasesc 2975 RON, iar pentru clientii nostri din alte localitati garantam ca produsele vor ajunge la timp prin intermediul companiilor de transport/curierat partenere.

Dar, sa nu uitam sa va informam si referitor la partenerii nostri, companiile ce dau ofertei noastre comerciale credibilitate, printre acestia se numara producatori renumiti in domeniu: IsomatCeresit, Mapei, Rigips, Hirsch Porozell, Sika, ...

In finalul prezentarii noastre, va multumim ca ne vizitati site-ul si va asteptam sa deveniti clientul nostru!

DATE DE IDENTIFICARE:

SC CIMS Software SRL
Adresa: Bucuresti, Sos. Colentina nr.26, sector 2
CUI: RO17116230
Reg.Com: J40/530/2005
Telefon: 0768.398.398 (Telekom), 0720.078.178 (Vodafone), 031.432.82.40 (DigiTel)
e-mail: office [at] magazinul-meseriasului [dot] ro
Avand in vedere modificarile aduse de OUG15/2012 legate de TVA, va informam ca incepand cu 01.01.2013 SC CIMS Software SRL aplica sistemul de TVA la incasare pentru livrari de bunuri si servicii.