Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Tencuieli decorative

Tencuielile decorative imbunatatesc proprietatile termo-izolatoare ale unei locuinte, asigura protectia corespunzatoare apei si umiditatii, si ofera un aspect exterior atragator prin diversitatea de culori. Aspectul finit al unei tencuieli decorative este determinat in principal de marimea granulelor din compozitie. In cazul tencuielilor decorative cu granulatie mica, de 1,5 mm, se obtine o suprafata cu aspect zgrunturos si omogen, in timp ce in cazul tencuielilor decorative cu granulatie mai mare de aproximativ 3 mm, suprafata obtinuta are un aspect de scoarta de copac.
Atentie! Cu cat granulatia este mai mare, cu atat va fi mai mare si consumul de material pentru metru patrat acoperit.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Tencuială acrilică decorativa pentru soclu, colorată, ISOMAT MARMOCRYL MOSAIC 25kg

MARMOCRYL MOSAIC este o tencuială decorativă, sub formă de pastă, cu aspect de mozaic, adecvată în special pentru tencuirea soclului. Conţine agregate de cuarț colorate, cu granulaţie 1,2-1,8 mm. Este utilizată pentru realizarea de tencuieli hidrofuge color, cu grosime uniformă și aspect decorativ. Se aplică pe toate materialele de construcţii minerale, precum tencuială, beton, betopan, rigips etc., în spaţii interioare și exterioare. Înlocuieşte "mâna finală" de tencuială. Este destinată în special zonelor de soclu și este ideală pentru spații publice, comerciale, restaurante, hale sau pentru diferite detalii decorative la interior (coloane arcade etc.).
346,88 RON 301,07 RON

Grund acrilic pentru tencuieli ISOMAT MLA-PRIMER Alb 15kg

Grund acrilic pe bază de apă, cu agregate cu granulaţie fină. Conferă rugozitate suportului întărind astfel aderenţa tencuielilor decorative de orice fel (pe bază de ciment, acrilice, siliconice, pe bază de sticlă solubilă). De asemenea, asigură o culoare uniformă a suprafeţei finale, în special în cazul utilizării unor tencuieli de culori închise. Este indicat pentru utilizări interioare şi exterioare. Se poate dilua cu până la 10% apă.
189,21 RON 164,22 RON

Tencuială decorativa acrilică ISOMAT ETICS PLASTER DECOR 25kg

Tencuială hidrofugă acrilică, albă sau color, gata preparată. Adecvată pentru realizarea unei suprafeţe decorative rugoase. Elimină necesitatea vopsirii faţadelor. Date fiind elasticitatea mare şi aderenţa foarte bună, este ideală ca acoperire finală a construcţiilor, pe sistemul de izolare termică. Este certificat cu marcaj CE, conform EN 15824. Grosimea de aplicare recomandată, consum: ETICS PLASTER Decor 1,5 mm: 1,5 mm; 2,2-2,4 kg/m². ETICS PLASTER Decor 2,0 mm: 2,0 mm; 2,8-3,1 kg/m². ETICS PLASTER Decor 2,5 mm: 2,5 mm; 3,7-3,9 kg/m². 20 de culori la pret de ALB.
170,17 RON 147,56 RON

Tencuială acrilică gata preparată ISOMAT ETICS PLASTER FINE Alb sau Color, 25kg

Tencuială hidrofugă acrilică, albă sau color, gata preparată. Adecvată pentru realizarea unei suprafeţe decorative rugoase. Elimină necesitatea vopsirii faţadelor. Date fiind elasticitatea mare şi aderenţa foarte bună, este ideală ca acoperire finală a construcţiilor, pe sistemul de izolare termică. Este certificat cu marcaj CE, conform EN 15824. 20 de culori la pret de ALB.
170,17 RON 147,56 RON