Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Tencuială acrilică decorativa pentru soclu, colorată, ISOMAT MARMOCRYL MOSAIC 25kg

MARMOCRYL MOSAIC este o tencuială decorativă, sub formă de pastă, cu aspect de mozaic, adecvată în special pentru tencuirea soclului. Conţine agregate de cuarț colorate, cu granulaţie 1,2-1,8 mm. Este utilizată pentru realizarea de tencuieli hidrofuge color, cu grosime uniformă și aspect decorativ. Se aplică pe toate materialele de construcţii minerale, precum tencuială, beton, betopan, rigips etc., în spaţii interioare și exterioare. Înlocuieşte "mâna finală" de tencuială. Este destinată în special zonelor de soclu și este ideală pentru spații publice, comerciale, restaurante, hale sau pentru diferite detalii decorative la interior (coloane arcade etc.).
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
*
Preț vechi: 346,88 RON
301,07 RON

MARMOCRYL MOSAIC este o tencuială decorativă, sub formă de pastă, cu aspect de mozaic, adecvată în special pentru tencuirea soclului. Conţine agregate de cuarț colorate, cu granulaţie 1.2-1.8mm.

- Este caracterizată de aderenţă excelentă şi elasticitate ridicată.

- Conferă hidrofobie.

- Rezistență excelentă la condiții atmosferice (soare, ploaie,îngheț etc.) și acțiuni mecanice.

- Este rezistentă la alcali.

- Acoperire eficientă a suprafeței ,simplifică şi accelerează lucrările.

- Adecvată pentru utilizare în spaţii interioare şi exterioare verticale. Certificat cu marcaj CE în conformitate cu EN 15824 ca tencuială de tip V2, W2.

Domenii de aplicare

MARMOCRYL MOSAIC este utilizată pentru realizarea de tencuieli hidrofuge color, cu grosime uniformă şi aspect decorativ. Se aplică pe toate materialele de construcţii minerale, precum tencuială, beton, betopan, rigips etc, în spaţii interioare şi exterioare. Înlocuieşte “mâna finală” de tencuială. Este destinată în special zonelor de soclu și este ideală pentru spații publice, comerciale, restaurante, hale sau pentru diferite detalii decorative la interior (coloane, arcade, etc).

Culori: 24 selectate (paletar MARMOCRYL MOSAIC)

Ambalaj

Recipiente de 25 kg.

Consum 4-5 kg/m2 La calculul consumului de produs necesar, se recomandă a se avea în vedere suplimentar pierderile din timpul aplicării-acestea variind în funcție de forma, mărimea și modul de pregătire al suprafeței.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior