Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv polistiren

Destinat lipirii panourilor termoizolante, cu o puternica aderenta la suport, rezistent la inghet si intemperii, permeabil la vapori.

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Adeziv pentru polistiren Mapetherm AR2

Adeziv Mapetherm AR2 pentru montarea placilor termoizolante (polistiren extrudat si expandat, vata bazaltica, pluta) atat pe pereti, cat si pe tavane, sac 25kg
58,61 RON 49,98 RON

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 ALB 25kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment alb, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Utilizat la lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
57,12 RON 45,22 RON

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 Gri 25 Kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS şi MARMOCRYL, pentru realizarea sistemului de termoizolare exterioară a clădirilor. Adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
57,12 RON 41,65 RON