Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv și masă de șpaclu Isomat AK-T35 Gri 25kg

Adeziv armat cu fibre, pe bază de ciment, cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare de lipire, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS şi MARMOCRYL, pentru realizarea sistemului de termoizolare exterioară a clădirilor. Adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren pe faţadele exterioare ale clădirilor. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de șpaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 43,79 RON
36,89 RON

ISOMAT AK-T35, este un adeziv și masă de șpaclu, armat cu fibre, pe bază de ciment, îmbunătățit cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare a lipirii, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Are alunecare zero şi timp deschis de lipire mare.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK-T35 este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS, ETICS PLASTER şi MARMOCRYL, pentru realizarea unui sistem de termoizolare şi finisare exterioară a construcţiilor. Este adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren extrudat sau expandat, vată minerală, poliuretan, etc, pe faţadele exterioare ale clădirilor, pe suprafeţe de beton, tencuială sau zidărie de cărămidă. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masa de spaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante din polistiren constituind suportul ideal pentru tencuiala care urmează.

Consum

Ca adeziv: 3,0-4,0 kg/m2 , în funcţie de dimensiunea dinţilor şpaclului şi de felul suportului.

Ca masă de șpaclu: circa 1,5 kg/m2 /mm.

Ambalaj

Saci de 25 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Exterior