Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Impermeabilizant si stabilizator al suprafeţelor ISOMAT NANO-SEAL 20kg

Dispersie apoasă pe bază de răşini cu penetrabilitate deosebit de ridicată. Aplicabilă pe suprafeţe poroase, pe care le stabilizează şi le protejează de umezeală şi de formarea sărurilor. NANO-SEAL elimină în acelaşi timp apariţia fungilor şi mucegaiului pe suprafața suportului. Permite vopsirea.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 424,59 RON
360,57 RON

Proprietăţi

Dispersie apoasă pe bază de răşini, cu penetrabilitate deosebit de ridicată, datorată structurii sale nanomoleculare. Se aplică pe suprafeţe poroase, pe care le protejează de umezeală şi de formarea sărurilor, eliminând în acelaşi timp apariţia fungilor şi mucegaiului. De asemenea, produsul ΝΑΝΟ-SEAL poate fi utilizat ca întăritor de suprafaţă pentru stabilizarea suporturilor şi a suprafeţelor friabile. După uscare este transparent şi poate fi vopsit.

Domenii de aplicare

NANO-SEAL este utilizat pentru a proteja de umezeală şi de apariţia sărurilor suporturile poroase, precum suprafeţele de beton, zidărie de cărămidă, tencuială, rigips, pal, acoperiri ale pietrei naturale etc. De asemenea are posibilitatea să stabilizeze suprafeţele casante, precum tencuielile şubrede etc. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Consum

100-200 g/m2 , în funcţie de absorbanţa suportului.

Ambalaj

Recipiente de 1 kg, 5 kg şi 20 kg.