Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar hidroizolant cu actiune de cristalizare ISOMAT AQUAMAT-PENETRATE Gri 20kg

Mortar hidroizolant pe bază de ciment cu acțiune de cristalizare care penetrează în masa betonului și îl hidroizolează. Rămâne permanent activ și, prin urmare, protejează în mod continuu construcția de orice prezență a apei. Este capabil de etanșarea fisurilor capilare, chiar dacă apar după construire. Rezistent atât la presiunea hidrostatică pozitivă, cât și negativă. Potrivit pentru subsoluri, fundații, guri de vizitare și rezervoare.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 140,42 RON
123,76 RON

AQUAMAT-PENETRATE este un mortar hidroizolant pe bază de ciment. Conţine componente chimice active speciale, care în contact cu umezeala şi cu hidroxidul de calciu existent în beton se activează şi formează compuşi insolubili (cristale). Aceste cristale obturează porii şi capilarele din beton, conferindu-i acestuia o protecţie hidrofugă completă.

- Rămâne permanent activ, protejând construcţia contra efectelor distructive ale apei.

- Are aderenţă excepţională la beton şi poate prelua în egală măsură presiunile hidrostatice pozitive, ca şi pe cele negative.

- Obturează fisurile capilare de până la 0,4 mm inclusiv, chiar şi în cazul apariţiei ulterioare a acestora. - Eventualele loviri ale suprafeţei betonului sau ale stratului hidroizolant nu afectează hidroizolaţia construcţiei.

- Protejează betonul de riscul carbonatării.

- Este adecvat pentru bazine de apă potabilă, ca şi pentru aplicări pe suprafeţe care vin în contact cu alimente conform W-347.

- Nu afectează respiraţia elementelor de construcţie.

- Se aplică simplu şi economic.

- Este clasificat ca produs de protecţie pentru suprafeţele de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2.

AQUAMAT-PENETRATE a fost, de asemenea, testat și aprobat, de către Universitatea Naţională de Gospodărire a Apelor și Resurselor Naturale (Rivne Ucraina) - Laboratorul de testare Materiale de constructii, pentru următoarele proprietăti:

- Creșterea etanșeităţii betonului la apă cu presiune hidrostatică și reducerea absorbţiei capilare.

- Creşterea rezistenţei la îngheţ a betonului.

- Nici un efect asupra rezistenţei mecanice a betonului. - Creșterea rezistenţei betonului la substanţe chimice.

Consum: Aproximativ 1,5 kg/mp

Ambalaj

Saci de 20 kg.