Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar hidroizolant pentru subsoluri si bazine - ISOMAT AQUAMAT Gri 25 kg

AQUAMAT este un mortar hidroizolant pe baza de ciment, adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor si bazinelor. Ideal pentru bazine de apa potabila, conform W-347. Ofera posibilitatea hidroizolarii ulterioare a subsolurilor pe interior, putand fi aplicat si pe partea opusa apei.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 159,16 lei
133,78 lei

 

ΑQUAMAT este un mortar hidroizolant, pe bază de ciment, aplicabil cu bidineaua.

  • Hidroizolare completa împotriva presiunii hidrostatice pozitive până la 7 atm, conform DIN 1048. De asemenea, poate rezista presiunii negative a apei.
  • Are aderenţă excelentă la suporturi minerale, precum betonul, zidăria. De asemenea poate rezista și presiunii hidrostatice negative.
  • Este adecvat pentru bazinele de apă potabilă, ca şi pentru aplicarea pe suprafeţe care vin în contact cu alimentele, în conformitate cu cerinţele Fişei de lucru W-347 a Asociaţiei Germane de Gospodărire a Apelor.
  • Protejează betonul împotriva carbonatării.
  • Nu corodează oţelul din armătura betonului.
  • Se aplică uşor şi economic. Este clasificat ca produs de protecţie pentru suprafeţele de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2.

Domenii de aplicare

Hidroizolarea elementelor de construcţie de beton, zidărie şi tencuială. Se aplică atât în cazul unei umezeli simple, cât şi în cazul apei sub presiune. Este adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor, bazinelor, piscinelor, bazinelor de epurare biologică. Oferă posibilitatea hidroizolării ulterioare a subsolurilor pe interior, pentru că poate prelua presiuni negative ale apei, fără a fi nevoie de contrasuport, dată fiind aderenţa sa perfectă la suport. În cazul în care suprafaţa care urmează a fi hidroizolată prezintă sau poate prezenta fisuri capilare, precum terasele, balcoanele etc, se recomandă utilizarea mortarelor hidroizolante bicomponente AQUAMAT-FLEX şi AQUAMAT ELASTIC, aplicabile cu bidineaua.

Caracteristici tehnice

Formă: mortar pe bază de ciment

Culori: gri, alb, albastru

Necesar de apă: 8,25 l/sac de 25 kg

 

Consum: 2,0 - 4,0 kg/mp

 

Ambalaj

Saci de 25 kg

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior