Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar hidroizolant pentru terase,balcoane,bai, ISOMAT AQUAMAT- MONOELASTIC GrI 18 kg

ΑQUAMAT-MONOELASTIC este un mortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre, pe bază de ciment, îmbogăţit cu polimeri (răşini).
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 332,01 lei
279,36 lei

ΑQUAMAT-MONOELASTIC este un mortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre, pe bază de ciment, îmbogăţit cu polimeri (răşini). În urma prizei formează o membrană fără rosturi şi îmbinări şi conferă următoarele avantaje:

- Capacitatea de acoperire a fisurilor.

- Impermeabilizare completă, chiar şi la o presiune de până la 7 atm, conform DIN 1048.

- Protecţia betonului contra carbonatării.

- Permeabilitate la vapori.

- Rezistenţă la îmbătrânire.

- Aderenţă la suprafeţe uşor umede, fără grunduire prealabilă.

- Aplicare uşoară şi economică.

- Este clasificat ca produs pentru protecţia suprafeţelor de beton, conform standardului ΕΝ 1504-2.

Domenii de aplicare

Este utilizat pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton, tencuială, cărămidă, bolţari de ciment, mozaic, rigips, lemn, metal etc. Este ideal pentru aplicaţii care necesită elasticitate ridicată şi o bună aderenţă a stratului hidroizolant. Adecvat pentru hidroizolarea suprafeţelor supuse dilataţiilor şi contracţiilor, vibraţiilor, a suprafeţelor care prezintă sau pot prezenta fisuri capilare, precum terasele, balcoanele, bazinele supraterane, piscinele, terasele cu înclinaţie inversă etc. Este ideal pentru hidroizolarea teraselor, balcoanelor şi spaţiilor umede (băi, bucătării etc.) care urmează a fi acoperite cu plăci. Poate fi utilizat şi pentru hidroizolarea subsolurilor, pe interior sau pe exterior, împotriva umezelii şi apei sub presiune.

Caracteristici tehnice

Formă: mortar de ciment

Culoare: gri

Necesar de apă:

- Aplicarea cu bidineaua: 5,0-5,4 l/sac de 18 kg

- Aplicarea cu şpaclul: 4,1-4,5 l/sac de 18 kg

Consum

În funcţie de problemă (afectarea de către apă), materialul se aplică în 2 până la 4 straturi. Grosimi mai mari de 1 mm per strat trebuie să fie evitate, existând riscul fisurării materialului. Consum: 1,16 kg/mp/mm.

Ambalaj

Sac de 18 kg