Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Rasina epoxidica EPOMAX-LD 5kg

EPOMAX-LD este o rășină epoxidică bicomponentă de la Isomat, folosita la consolidarea structurilor sau pentru repararea elementelor de construcţie din beton, zidărie, lemn, ..., pentru impregnarea şi lipirea ţesăturilor din fibre sintetice, de sticlă sau de carbon. Kit bicomponent de 5kg (A+B).
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 734,59 RON
623,56 RON

EPOMAX-LD este un sistem epoxidic transparent de la Isomat, bicomponent (Α = răşină alba şi Β = întăritor negru), fără solvenţi, utilizat ca liant pentru lipirea armăturii exterioare pe beton. După întărire, EPOMAX-LD are o aderenţă puternică la suport, duritate ridicată şi rezistenţă mare la compresiune şi încovoiere. 

EPOMAX-LD se aplică prima data pe suportul uscat şi curat cu bidineaua, rola sau şpaclul. Consum EPOMAX-LD: ~0,7 kg/mp . În continuare se lipeşte ţesătura de sticlă sau de carbon, presând-o cu un rulou de plastic, pentru a se impregna bine cu răşina EPOMAX-LD. După uscarea primului strat, ţesătura se acoperă la exterior cu EPOMAX-LD şi pe stratul final încă proaspăt se presară nisip cuarţos urmând să se aplice un strat protector de mortar. Consum EPOMAX-LD: ~0,3 kg/mp.

EPOMAX-LD este disponibil în galeata (A+B) de 5kg

Fisa tehnica Isomat EPOMAX-LD: Fisa tehnica EPOMAX-LD.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 5 kg