Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Rasina epoxidica fisuri Isomat DUREBOND Gri, 4kg

Rasina epoxidica bicomponenta, DUREBOND de la ISOMAT, fara solventi, folosita ca punte de aderenta pentru lipirea betonului nou pe cel vechi. De asemenea, DUREBOND este folosit ca mortar cu rasini pentru injectarea în fisurile din beton mai mari de 3 mm si pentru fixari si ancorari bare de armare in beton. Kit bicomponent 4kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 397,51 RON
337,96 RON

DUREBOND este un sistem epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Prezintă o aderenţă excelentă la beton şi oţel, ca şi rezistenţe ridicate la compresiune şi încovoiere.

DUREBOND conferă rezultate excelente chiar şi pe suporturi umede. Îndeplineşte cerinţele ASTM C 881-90, Type II, Grade 2, Class B+C. Este clasificat ca liant şi ca produs injectabil pentru beton, în conformitate cu standardele ΕΝ 1504-4 şi, respectiv, ΕΝ 1504-5. Numărul certificatului: 2032-CPR-10.11.

DUREBOND este utilizat ca punte de aderenţă, pentru lipirea betonului sau mortarului proaspăt pe un beton sau mortar vechi, întărit, sau pe suprafeţe metalice (Noul Regulament privind Tehnologia Betonului, par. 14.3). De asemenea, este utilizat pentru efectuarea de injectări cu răşină în fisurile betonului, cu deschidere mai mare de 3 mm, în scopul restabilirii monolitismului elementului de structură. DUREBOND se poate utiliza pentru fixări şi ancorari de armături în elemente de structură existente.

Consum DUREBOND:

- ca punte de aderenta: circa 0,6 kg/mp => un kit bicomponent DUREBOND la 4kg poate acoperi circa 6,6 mp
- ca mortar injectabil: pentru umplerea unui gol cu volumul de 1 litru este nevoie de ~1,5 kg DUREBOND.

DUREBOND este disponibil în ambalaje (A+B) de 4kg.

Fisa tehnica Isomat DUREBOND: Isomat DUREBOND

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 4 kg
Utilizare Interior si exterior