Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Rasină epoxidica fisuri Isomat DUREBOND Gri, 4kg

Răşină epoxidică bicomponentă, DUREBOND de la ISOMAT, fără solvenţi, folosită ca punte de aderenţă pentru lipirea betonului nou pe cel vechi. De asemenea, este folosită ca mortar cu răşini pentru injectarea în fisurile din beton mai mari de 3,0 mm şi pentru fixări şi ancorări bare de armare în beton. Poate fi aplicat foarte bine chiar şi pe suporturi umede.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 397,51 RON
337,96 RON

DUREBOND este un sitem epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Prezintă o aderenţă excelentă la beton şi oţel, ca şi rezistenţe ridicate la compresiune şi încovoiere.

DUREBOND conferă rezultate excelente chiar şi pe suporturi umede. Îndeplineşte cerinţele ASTM C 881-90, Type II, Grade 2, Class B+C. Este clasificat ca liant şi ca produs injectabil pentru beton, în conformitate cu standardele ΕΝ 1504-4 şi, respectiv, ΕΝ 1504-5. Numărul certificatului: 2032-CPR-10.11.

Domenii de aplicare

DUREBOND este utilizat ca punte de aderenţă, pentru lipirea betonului sau mortarului proaspăt pe un beton sau mortar vechi, întărit, sau pe suprafeţe metalice (Noul Regulament privind Tehnologia Betonului, par. 14.3). De asemenea, este utilizat pentru efectuarea de injectări cu răşină în fisurile betonului, cu deschidere mai mare de 3 mm, în scopul restabilirii monolitismului elementului de structură. Se poate utiliza pentru fixări şi ancorari de armături în elemente de structură existente.

Consum

Ca punte de aderenţă: circa 0,6 kg/m².
Pentru umplerea unui gol de 1 l este nevoie de circa 1,5 kg DUREBOND.

Ambalaj

DUREBOND este disponibil în ambalaje (A+B) de 1 şi 4 kg. Componentii A şi B se găsesc în proporţiile prestabilite pentru amestec, în funcţie de greutate.

Timp de viaţă - Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei în ambalajul iniţial sigilat, în spaţii protejate de umezeală şi radiaţie solară. Temperatura recomandată de depozitare de la +5°C până la +35°C.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 4 kg
Utilizare Interior si exterior