Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv bicomponent, super flexibil ISOMAT AK-MEGARAPID ALB 33kg

AK-MEGARAPID de la Isomat este un adeziv flexibil de tip C2 FΕ S2, bicomponent, cu priză rapidă, pentru lipirea plăcilor ceramice și porțelanate pe beton, șape, tencuială, mozaic, gipscarton, terase, pardoseli cu încălzire, piscine etc. Ideal pentru situaţiile în care se cere rapiditatea lucrărilor. Kit bicomponent de 33kg (25kg mortar din ciment alb + 8kg emulsie cu rasini)
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 357,75 RON
303,45 RON

ISOMAT AK-MEGARAPID este folosit pentru lipirea plăcilor absorbante şi neabsorbante (gresie porţelanată), ca şi pentru lipirea pietrei naturale şi a plăcilor de dimensiuni mari pe zid sau pe pardoseală, pe suporturi supuse vibraţiilor sau unor dilataţii/contracţii intense, precum gipscarton, plăci aglomerate, pardoseli cu încălzire, terase, balcoane, beciuri, piscine, suprafeţe metalice etc. Totodata, AK-MEGARAPID este recomandat pentru pardoseli cu circulaţie grea şi în cazurile în care se impune utilizarea rapidă a acelui spaţiu. AK-MEGARAPID se utilizează în spaţii interioare şi exterioare, pe pereți și pardoseli.

Consum AK-MEGARAPID: 1,5->4,0 kg/mp , în funcţie de dimensiunea dinţilor şpaclului şi de felul suportului => un kit bicomponent AK-MEGARAPID de 33kg acopera ~ 8 -> 22 mp.

Ambalaj de 33kg, bicomponent: A (sac 25kg) + B (bidon 8kg)

Fisa tehnica adeziv Isomat AK-MEGARAPID: AK-MEGARAPID.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 33 kg
Utilizare Interior si exterior