Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv bicomponent, super flexibil ISOMAT AK-MEGARAPID C2 FE S2, Alb 33 Kg

Adeziv flexibil, cu priză rapidă, bicomponent, pentru plăci. Caracterizat prin timp deschis de lipire mare și flexibilitate. Adecvat pentru lipirea plăcilor ceramice și porțelanate pe beton, șape, tencuială, mozaic, gipscarton, terase, pardoseli cu încălzire, piscine etc. Ideal pentru situaţiile în care se cere rapiditatea lucrărilor. Se utilizează la aplicații în spaţii interioare şi exterioare pe pereți și pardoseli. Este clasificat ca adeziv de tip C2 FΕ S2, conform EN 12004 şi EN 12002.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 278,46 lei
252,28 lei

Proprietăţi

ISOMAT AK-MEGARAPID este un adeziv flexibil, bicomponent, cu priză rapidă, pentru plăci. Este alcătuit dintr-un mortar pe bază de ciment (component Α) şi dintr-o emulsie cu răşini (component Β). Conferă o rezistenţă a lipirii, iniţială şi finală ridicată, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Are un timp deschis pentru lipire mare. Este clasificat ca adeziv de tip C2 FE S2, în conformitate cu EN 12004 şi EN 12002.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK-MEGARAPID este utilizat pentru lipirea plăcilor absorbante şi neabsorbante (de exemplu gresie porţelanată), ca şi pentru lipirea pietrei naturale şi a plăcilor de dimensiuni mari etc., pe zid sau pe pardoseală, pe suporturi supuse vibraţiilor sau unor dilataţii/contracţii intense, precum gipscarton, plăci aglomerate, pardoseli cu încălzire, terase, balcoane, piscine, suprafeţe metalice etc. De asemenea, este recomandat pentru pardoseli cu circulaţie grea şi în cazurile în care se impune utilizarea rapidă a unui spaţiu. Se utilizează în spaţii interioare şi exterioare.

Rostuire pe zid: după 2-3 h

Rostuire pe pardoseală: după 3-4 h

Accesibilitate: după 3-4 h

Consum

1,5-4,0 kg/m2 , în funcţie de dimensiunea dinţilor şpaclului şi de felul suportului.

Ambalaj

- Ambalaj de 33 kg (25 kg mortar + 8 kg emulsie).

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 33 kg
Utilizare Interior si exterior