Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv alb ISOMAT AK 22, C2 TΕ S1, 25kg

Adeziv de înaltă calitate, flexibil, cu răşini, pentru lipirea tuturor tipurilor de plăci pe suporturi dificile. Caracterizat prin timp deschis de lipire mare, alunecare zero și flexibilitate mare. Adecvat pentru lipirea plăcilor pe beton, șape, plăci de gipscarton, straturi vechi de plăci, pardoseli încălzite, piscine, suprafețe metalice etc. Este utilizat pentru aplicații interioare și exterioare, pe pereți și pardoseli. Este clasificat ca adeziv de tip C2 TΕ S1, conform EN 12004 şi EN 12002.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 117,81 RON
99,96 RON

ISOMAT AK 22 este un adeziv de înaltă calitate pentru plăci, pe bază de ciment, modificat cu polimeri (răşini). Conferă lipirii rezistenţe iniţiale şi finale optime, ca şi rezistenţă la umiditate. Are alunecare zero şi un timp deschis de lipire mare. Este clasificat ca adeziv de tip C2 TE S1, în conformitate cu norma EN 12004.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK 22 este adecvat pentru lipirea plăcilor absorbante şi neabsorbante (de exemplu gresie porţelanată), a pietrei naturale, a cărămizilor decorative, a plăcilor de dimensiuni mari, a plăcilor de mozaic din sticlă, pe ziduri şi pe pardoseli, pe suprafeţe diverse şi în special acolo unde sunt cerinţe deosebit de ridicate în privinţa aderenţei, a elasticităţii şi rezistenţei la umezeală (de exemplu, acoperiri mai vechi cu plăci, pardoseli cu încălzire, suprafeţe metalice, piscine, rigips, etc). Este utilizat în spaţii interioare şi exterioare.

Consum

1,5-4,0 kg/m2 , în funcţie de dimensiunile dinţilor şpaclului şi de felul suportului.

Ambalaj

Sac de 25 kg

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior