Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv pentru marmura alba GraniRapid alb

Adeziv bicomponent pe baza de ciment alb si latex, pentru montajul placilor de marmura alba (Carrara, Thasos, etc) sau pt suprapozari marmura alba direct peste pardoseli existente din gresie sau mozaic de ciment, culoare ALBA, 28kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 315,29 RON
279,65 RON

Adeziv imbunatatit, bicomponent, pe baza de ciment, de culoare alba, cu priza si hidratare rapida, flexibil (C2F/S1), de inalta performanta, pentru orice fel de placi ceramice absorbante sau neabsorbante, pentru marmura, pentru placi din roci naturale sau recompuse. Grosime de aplicare adeziv: pana la 10 mm. 

CAMPUL DE APLICARE GRANIRAPID ALB
Granirapid lipeste orice fel de placi din piatra naturala (marmura, granit, travertin, calcar, piatra de rau) sau placi din marmura recompusa.
Este un adeziv indicat in special pentru montajul placilor de marmura alba (Carrara, Thasos, etc) sau pentru montajul de marmura alba direct peste pardoseli existente din gresie sau mozaic de ciment. Se foloseste la lucrari rezidentiale sau la pardoseli de trafic intens pentru magazine. Adeziv de exterior si interior pentru lipirea placilor ceramice de orice fel, marmura, placi din roci naturale, recompuse si artificiale, pe pardoseli sau pereti.

Exemple tipice de aplicare:

  • Placi din roci naturale (marmura, granit etc.), placi recompuse sau sintetice care impun o uscare rapida a adezivului pe:
    • pardoseli incalzite;
    • sape pe baza de Mapecem Pronto sau Topcem Pronto, aderente sau flotante;
    • sape pe baza de ciment, aderente sau flotante si armate, suficient de maturate;
    • pardoseli existente (din ceramica, roci naturale, dale din ciment si marmura etc.) bine curatate si degresate.

RECOMANDARI
Nu utilizati Granirapid:
-pentru lipirea placilor din marmura sau a placilor sintetice si recompuse, daca nu sunt stabile dimensional la umiditatate (Marmura verde, diferite conglomerate, tuf vulcanic si ardezie etc.)
-pe suprafete din metal;
-pe pereti sau pardoseli supuse la miscari sau vibratii puternice (PAL, PFL, aglomerate lemnoase etc.).

Fisa tehnica adeziv pentru marmura alba GraniRapid

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 28 kg
Utilizare Interior si exterior