Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Protecţie pentru marmură împotriva umezelii ISOMAT NANOPRO-M la 5 litri

Dispersie apoasă cu penetrabilitate ridicată, bazată pe structură nanomoleculară. Protejează suprafețele neabsorbante de umiditate și pete de săruri. Potrivit pentru marmură lustruită, granit, plăci, porțelan etc. Pentru aplicații interioare și exterioare. Este certificat cu marcajul CE ca o impregnare hidrofobă, în conformitate cu EN 1504-2.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 186,24 RON
158,27 RON

Proprietăţi

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate ridicată, dată de structura sa nanomoleculară. Aplicată pe suprafeţe neabsorbante, le etanşează şi le protejează de umezeală şi de pete. După uscare este transparentă. Nu se îngălbeneşte sub influenţa radiaţiei solare şi permite respiraţia elementelor de construcţie. Nu formează peliculă pe suprafeţe şi nu alterează estetica acestora. Certificat cu marcajul CE ca impregnant hidrofug, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2.

Domenii de aplicare

NANOPRO-Μ este utilizat pentru a proteja de pete suporturi neabsorbante, precum suprafeţe de marmură lustruită, de granit, plăci, porţelan etc. Este indicat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Consum

50-70 ml/m2 , în funcţie de absorbanţa suportului. Ambalaj Recipiente de 1 lit, 5 lit şi 20 lit .

Timp de viaţă - Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul iniţial sigilat, la temperaturi de +5οC la +35οC, protejat de radiaţia solară directă şi de îngheţ.

Observaţie

- Temperatura pe timpul aplicării trebuie să fie între +5ºC şi +35 ºC

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior si exterior