Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Impregnant pentru protecţia suprafeţelor împotriva uleiurilor ISOMAT NANOPRO-L la 5 litri

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate ridicată, cu structură nanomoleculară. Protejează suprafeţele poroase şi puțin poroase (marmură, granit) de petele de ulei, de umezeală şi de formarea de săruri, previne apariţia fungilor şi mucegaiului pe acestea. Adecvat pentru beton, zidărie, tencuială, chit de rosturi, gipscarton, plăci de lemn, piatră naturală etc., pentru aplicații interioare și exterioare. Este certificat cu marcaj CE ca impregnant pentru suprafețe, conform EN 1504-2.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 339,92 RON
287,98 RON

Proprietăţi

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate deosebit de ridicată, datorată structurii nanomoleculare a produsului. Se aplică pe suprafeţe poroase şi uşor poroase (marmură, granit etc.), pe care le protejează de petele de ulei, de umezeală şi de formarea de săruri şi, în acelaşi timp, previne apariţia fungilor şi a mucegaiului pe acestea. Dacă este utilizată în dozajul recomandat, nu formează peliculă pe suprafaţă şi nu alterează estetica celor mai multe dintre suprafeţe. Certificat cu marcajul CE ca impregnant hidrofug, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2.

Domenii de aplicare

NANOPRO-L este utilizat pentru a proteja împotriva formării petelor de ulei, ca şi împotriva umezelii şi apariţiei sărurilor, fie suprafeţele neabsorbante, precum marmura şi granitul lustruite, fie suporturile poroase, precum suprafeţe de beton, zidărie de cărămidă, tencuială, rosturi dintre plăci, rigips, pal, acoperiri cu piatră naturală etc. Este adecvat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Consum

50-100 ml/m2 , în funcţie de absorbanţa suportului.

Ambalaj

Recipiente de 1, 5 şi 20 litri.

Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei, depozitat în ambalajul iniţial sigilat, la temperaturi cuprinse între +5οC şi +35οC, protejat de radiaţia solară directă şi de îngheţ.

Observaţie

Temperatura pe timpul aplicării trebuie să fie între +5οC şi +35οC.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 5 L
Utilizare Interior