Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsă acrilică, pe bază de apă ISOMAT UNI-PRIMER Alb 20kg

Grund acrilic pe bază de apă, gata de utilizare. Stabilizează suporturile poroase și asigură aderența vopselelor pe bază de apă, adezivilor pentru plăci, mortarelor flexibile, acoperirilor elastomerice pensulabile etc. Ideal pentru stabilizarea tencuielilor slabe sau friabile.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 226,34 RON
198,73 RON

Proprietăţi

UNI-PRIMER este o emulsie polimerica, care stabilizeaza suprafetele poroase si asigura aderenta vopselelor acrilice, adezivilor pentru placile ceramice, mortarelor flexibile etc. Patrunde in porii suportului, fixandu-se inauntrul lor, actionand ca strat de legatura intre suport si vopseaua, adezivul, mortarul etc, ce urmeaza a fi aplicate.

Domenii de aplicare

UNI-PRIMER este utilizat ca primer gata preparat, pentru a asigura aderenta vopselelor acrilice pe suporturile din beton, zidarie, tencuiala, placi de gipscarton, placi aglomerate etc. Stabilizeaza tencuiala slabita sau faramata. Este deasemenea utilizat pentru a reduce absorbtia apei de catre placile de gipscarton sau placile aglomerate pe care urmeaza sa se aplice adezivi pentru placile ceramice, mortarul elastic AQUAMAT-ELASTIC sau membrana ISOMAT SL 17. Este potrivit pentru aplicari in interior si exterior.

 

Consum

100-200 gr/mp, depinzand de capacitatea de absorbtie a suportului.

Ambalaj

UNI-PRIMER este ambalat in bidoane de plastic de 1 kg, 5 kg si 20 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 20 kg
Utilizare Interior si exterior