Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa acrilica pentru suprafete absorbante Primer G 25kg

Amorsa Mapei PrimerG pe baza de rasini sintetice pt suprafete absorbante pe care se toarna sape autonivelante sau se aplica adezivi pe baza de ciment, bidon 25 kg
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 485,53 RON
431,97 RON

Mapei Primer G

Amorsa Mapei PrimerG aplicata cu pensula, trafalet sau prin pulverizare, pentru tratarea suprafetelor suport pe baza de gips sau anhidrice (ipsos) pe care se aplica materiale pe baza de ciment (adezivi pentru placi ceramice, mortare de corectie). PrimerG are capacitatea de fixare a partilor fine de pe suport si de crestere a aderentei, la aplicarea in reprize a materialelor de corectie. Primer G se utilizeaza pur sau se dilueaza cu apa in raport: 1:1; 1:2; sau 1:3. Consumul de PrimerG depinde de porozitatea si de gradul de absorbtie al suportului, normal fiind intre 0,1 si 0,2 kg/m2.

RECOMANDARI
• PrimerG nu trebuie considerat a fi un produs hidroizolant pentru suprafetele pe baza de gips, el doar reduce considerabil porozitatea si absorbtia de apa a suportului.
Nu folositi Primer G pe suporturi magnezice.
Nu folositi PrimerG pentru aplicatii la exterior sau pe un suport cu infiltratii de umiditate prin capilaritate.
Nu aplicati PrimerG in cantitate mare, astfel incat sa formeze o pelicula, diluati Primer G cu apa in functie de gradul de absorbtie al suportului.

Fisa tehnica Primer G

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior