Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv alb caramizi de sticla ISOMAT AK-GLASS 25kg

AK-GLASS este un adeziv de la Isomat pentru zidirea si rostuirea caramizilor de sticla, de culoare alba, la sac de 25kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 91,33 RON
79,73 RON

ISOMAT AK-GLASS este un adeziv pe baza de ciment alb, aditivat cu polimeri (rasini), pentru montarea si rostuirea caramizilor de sticla.

ISOMAT AK-GLASS este certificat cu marcajul CE, în conformitate cu standardul ΕΝ 998-2, ca mortar de zidarie pentru utilizare in spatii exterioare, la constructii supuse unor necesitati constructive. Numărul certificatului: 0906-CPR-02412008.

Pentru aplicarea ISOMAT AK GLASS, folositi o gletiera sau o mistrie pentru a intinde adezivul uniform pe suport. La montarea caramizilor de sticla, adaugati suficient adeziv pe partile laterale ale caramizilor si apoi incorporati-le ferm in adezivul aplicat. Utilizați distantieri din plastic sau alte accesorii pentru a va asigura ca îmbinările au luft-uri uniforme. Pentru chituire, folositi o gletiera special calibrata pentru a aplica ISOMAT AKGLASS. Pentru finisare, indepartati tot excesul de ISOMAT AK-GLASS din imbinarile si fețele blocurilor din sticlă folosind un burete umed.
Consum ISOMAT AK GLASS: ~13 kg pentru 1 mp de perete, in functie de dimensiunile caramizilor de sticla utilizate => un sac de ISOMAT AK-GLASS la 25kg acopera ~2 mp.

Fisa tehnica ISOMAT AK-GLASS: AKGLASS

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior