Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar refractar pentru montarea și rostuirea cărămizilor ISOMAT AK-FIRE Gri 25kg

AK-FIRE este un mortar pe bază de ciment, de la Isomat, pentru cărămizi refractare. Adecvat pentru montarea şi rostuirea tuturor tipurilor de cărămizi refractare în spaţii ce ajung la temperaturi înalte (de exemplu: șeminee, cuptoare, grătare, coșuri de fum etc.). Oferă rezistență excelentă la temperaturi înalte și la schimbările de temperatură, aderență inițială și finală mare și rezistență la umezeală. Sac 25kg.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 147,56 RON
124,95 RON

ISOMAT AK-FIRE este un mortar refractar de înaltă calitate pentru cărămizi refractare. Compus din ciment aluminos și sorturi de nisip de cuarț ales cu grijă. Prezintă rezistență deosebită la temperaturi ridicate, rezistență la umiditate, lucrabilitate excelentă și o puternică aderență inițială și finală. Este certificat cu marcajul CE, în conformitate cu standardul ΕΝ 998-2, ca mortar de zidărie pentru utilizare în spaţii exterioare, la construcţii supuse unor necesităţi constructive. Numărul certificatului: 0906- CPR-02412008.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK-FIRE este adecvat pentru montarea şi rostuirea tuturor tipurilor de cărămizi refractare în spaţii ce ajung la temperaturi înalte, precum şeminee, cuptoare, grătare, cosuri de fum, etc. Ideal pentru repararea rosturilor de mortar ale cărămizilor refractare. Se utilizează în spaţii interioare şi exterioare.

Consum

Depinde de dimensiunile cărămizilor refractare şi de lăţimea rostului. Consum estimativ, pentru cărămizi refractare cu dimensiunile de 20x10x3 cm, cu lăţimea rostului de 1 cm: circa 5 kg/m2 .

Ambalaj

ISOMAT AK-FIRE este disponibil în saci de 5 kg şi 25 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior