Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Hidroizolatie poliuretanica Isomat ISOFLEX-PU 650 1kg

Hidroizolatie poliuretanica Isomat ISOFLEX-PU 650 de la Isomat ce e adecvata pentru impermeabilizarea si protectia suprafetelor existente, acoperite cu placi vechi, piatra naturală, lemn, caramizi de sticla, plastic, la galetusa de 1kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 209,33 RON
183,26 RON

Mod de utilizare ISOFLEX-PU 650
I. Aplicarea ca membrană lichidă hidroizolantă transparentă
1. Suportul.
Suportul trebuie să fie complet uscat, curat, fără grăsimi, particule friabile, praf, vopsele vechi etc. Suprafețele cu umiditate instalată (de ex. umiditate sub plăci) trebuie lăsate să se usuce complet înainte de aplicarea ISOFLEX-PU 650.
1.1 Suprafețe neabsorbante (de exemplu, plăci glazurate, cărămizi de sticlă) trebuie tratate cu grundul special de aderență PRIMER-S 165. Suprafața este curățată cu o lavetă care a fost îmbibată cu acest grund. Laveta trebuie schimbată frecvent. Primul strat de ISOFLEXPU 650 se aplică după 20-30 de minute
de la aplicarea produsului PRIMER-S 165. Grundul de aderență curăță suprafața și crește rezistența aderenței a ISOFLEX-PU 650. PRIMER-S 165 nu trebuie aplicat pe materiale plastice transparente (de ex. foi de policarbonat).
Consum: 30-70 g/mp.
1.2 Suprafețele poroase (de exemplu, beton, acoperiri cu microciment, piatră naturală etc.) trebuie să fie uscate, curate, fără contaminanți și materiale friabile. ISOFLEX-PU 650 se aplică direct pe suportul pregătit corespunzător.
2. Aplicare - Consum
ISOFLEX-PU 650 trebuie ușor amestecat înainte de aplicare. Amestecarea excesivă trebuie evitată pentru a preveni blocarea aerului în material. ISOFLEX-PU 650 se aplică cu rola în 2-3 straturi. Fiecare strat următor urmează după 12-18 ore, în funcție de condițiile meteorologice și nu mai târziu de 24 de ore.
Consum: 0,8-1,2 kg/m2, în 2-3 straturi, în funcție de tipul suportului.
În cazul în care este necesară diluarea, ISOFLEXPU 650 poate fi diluat până la 3% cu SM-28. Uneltele trebuie curățate cu solventul SM-28, în timp ce ISOFLEX-PU 650 este proaspăt. 

3. Finisarea
ISOFLEX-PU 650 creează o suprafață fină, lucioasă. Dacă se dorește o finisare mată satinată, se va aplica un strat de VARNISH-PU 650 MF peste ISOFLEX-PU 650.

II. Aplicare ca liant transparent pentru pardoseli decorative din covor de piatră
Pardoselile din covor de piatră decorativă de la ISOMAT oferă o suprafață decorativă antiderapantă. Datorită elasticității ridicate, este ideal pentru aplicații pe balcoane, terase, pasarele, piscine etc., în spații rezidențiale sau comerciale. 
Spații exterioare
Pentru terase, balcoane, etc., înainte de aplicarea covorului de piatră, este necesar ca suportul să fie hidroizolat anterior cu unul dintre următoarele membrane hidroizolante poliuretanice, lichide; ISOFLEX-PU 500, ISOFLEX-PU 510 sau ISOFLEX-PU 550. În aceste cazuri, covorul de piatră este aplicat după 24 de ore, fără amorsare.
În cazul în care pardoselile decorative trebuie aplicate pe plăci de beton, atunci este necesară amorsarea suportului cu grundul epoxidic DUROPRIMER-SG
Consum: 600-1000 g/mp.
Pardoselile decorative trebuie aplicate în decurs de 14-24 ore de la aplicarea DUROPRIMER-SG.
Prepararea pardoselii decorative
*Consumul poate crește cu 10-15%, în funcție de tasare.
Greutatea specifica pietrei naturale: 1.5 kg / l
Dimensiunea granule de piatră naturală colorată: 2-4 mm
Grosimea covorului de piatră: 8 mm

Piatră naturală ISOMAT NATURAL COLORED STONES se adaugă în ISOFLEX-PU 650 și se amestecă cu un mixer cu turație mică timp de aproximativ 5 minute. Este important să se amestece bine conținutul, atât pe pereții laterali cât și pe fundului recipientului pentru a obține un amestec omogen. Pentru aplicații la scară mai mare, amestecarea materialelor trebuie efectuată într-o betonieră. Pentru aplicarea ușoară și corectă a pardoselilor decorative, se recomandă să se folosească NONSTICK AGENT în timpul execuției. NON-STICK AGENT este utilizat pentru a îmbunătăți proprietățile de alunecare ale gletierei în timpul aplicării pardoselilor decorative din piatră. Înainte de aplicarea pardoselii decorative, se inmoaie o lavetă curată cu NON-STICK AGENT și apoi se aplică pe suprafața netedă a gletierei metalice.
Amestecul covorului de piatra este turnat peste suprafața pregătită și se trage pe suport apăsând materialul cu o gletiera metalică. Atunci când gletiera începe să devină lipicioasă, trebuie aplicat din nou NON-STICK AGENT. După întărirea pardoselii tip covor de piatră, se poate opta pentru aplicarea unui strat  suplimentar de ISOFLEX-PU 650, pentru a îmbunătăți proprietățile mecanice ale sistemului.
Consum: 250-300 g/m2.
Spații interioare
Suportul
În general, suportul trebuie să fie uscat (conținut de umiditate <4%), curat, fără grăsimi, particule friabile, praf etc. Orice cavități existente în beton ar trebui să fie reparate înainte cu materiale adevate.
1.1 Suprafețele poroase pe bază de ciment trebuie pregătite fie cu DUROFLOOR-PSF sau PRIMERPU 100.
Consum: 200-300 g/m2.
Trebuie aplicat covorul de piatră din rășină în termen de 14-24 de ore după amorsare cu DUROFLOOR-PSF și 3-4 ore după pregătirea cu PRIMER-PU 100. 

1.2 Suprafețele neabsorbante (de ex. plăci glazurate) trebuie tratate cu grundul special de aderență PRIMER-S 165. Suprafața se curăță cu o lavetă curată care a fost înmuiată cu acest grund. Laveta trebuie să fie frecvent schimbată. Grundul de aderență curăță suprafața și mărește legătura covorului de piatră.
Consum: 30-70 g/m2
Prepararea pardoselii decorative
*Consumul poate crește cu 10-15%, în funcție de tasare.
Greutatea specific a pietrei naturale: 1.5 kg / l
Dimensiunea granule de piatră naturală colorată: 2-4 mm
Grosimea covorului de piatră: 8 mm
Piatră naturală ISOMAT NATURAL COLORED STONES se adaugă în ISOFLEX-PU 650 și se amestecă cu un mixer cu turație mică timp de aproximativ 5 minute. Este important să se amestece bine conținutul, atât pe pereții laterali cât și pe fundului recipientului pentru a obține un amestec omogen.
Pentru aplicații la scară mai mare, amestecarea materialelor trebuie efectuată într-o betonieră. Pentru aplicarea ușoară și corectă a pardoselilor decorative, se recomandă să se folosească NONSTICK AGENT în timpul execuției. NON-STICK AGENT este utilizat pentru a îmbunătăți proprietățile de alunecare a gletierei metalice netede în timpul aplicării pardoselilor din covor de piatră decorativă.
Înainte de aplicarea pardoselii decorative, se înmoaie o lavetă cu NON-STICK AGENT și apoi se aplică pe suprafața netedă a gletierei metalice.
Amestecul covorului de piatra este turnat peste suprafața pregătită și aplicat într-un strat folosind o gletieră metalică netedă. Atunci când gletiera începe să devină lipicioasă, trebuie aplicat din nou NON-STICK AGENT.
După întărirea pardoselii tip covor de piatră, se poate opta pentru aplicarea unui strat suplimentar de ISOFLEX-PU 650, pentru a îmbunătăți proprietățile mecanice ale sistemului.
Consum: 250-300 g/mp.
III. Aplicarea ca membrană de hidroizolare transparentă peste o pardoseală decorativă cu fulgi
Pardoseala decorativă cu fulgi de la ISOMAT oferă un sentiment modern, asemănător mozaicului, potrivit pentru zonele rezidențiale și comerciale, pentru utilizarea în interior și în exterior. Oferă o impermeabilizare excelentă și o protecție a suprafeței împotriva condițiilor meteorologice și a radiațiilor UV. Poate rezista traficului pietonal, prezintă rezistență la frecare și substanțe chimice, oferind o suprafață fină ușor de curățat.
Aplicarea
Fulgii vin într-o gamă largă de culori și dimensiuni.
Puteți alege densitatea și modelul care va fi aplicat pe pardoseala dvs. Se presară pe stratul încă proaspăt de TOPCOAT-PU 720 sau ISOFLEX-PU 600. Etanșați întregul sistem cu membrana hidroizolantă ISOFLEX-PU 650 în ziua următoare.
Această membrană oferă protecție împotriva uzurii, a condițiilor meteorologice și a radiațiilor ultraviolete iar după uscare se obține o suprafață fină, lucioasă. Pentru a obține un finisaj satin mat, aplicați lacul poliuretanic VARNISH-PU 650 MF stabil-UV, monocomponent, transparent.

Ambalaj
ISOFLEX-PU 650 se livrează în recipiente de tablă de 1 kg, 5 kg și 20 kg.

Fisa tehnica ISOFLEX-PU 650: Isomat ISOFLEX-PU 650

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 1 kg
Utilizare Interior si exterior