Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

ISOFLEX-PU 500 THIXO 6kg

ISOFLEX-PU 500 THIXO este o membrana hidroizolanta, lichida, poliuretanica, de la Isomat, care datorita tixotropiei este ideala pentru suprafete verticale (pereti), curbate si inclinate, la galeata de 6kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 365,21 RON
321,30 RON

ISOFLEX-PU 500 THIXO de la ISOMAT este un hidroizolant poliuretanic lichid, tixotropic, monocomponent, pentru suprafețe verticale, curbe și in panta. ISOFLEX-PU 500 THIXO are in compozitie rasini elastomerice, hidrofobe, poliuretanice, cu rezistenta sporita mecanica, chimica, termica, inclusiv la conditii meteo extreme. 
ISOFLEX PU 500 THIXO are in plus urmatoarele proprietati:
• Formeaza o membrana etansa, uniforma, elastica, rezistenta la apa si la vapori, fara rosturi sau imbinari.
• Are o aderență excelentă la diferite suporturi, cum ar fi betonul, sapele sau mortarele de ciment, rigips, lemn, metal, precum și pe membranele hidroizolante lichide acrilice sau hibride existente.
• Aplicarea de ISOFLEX-PU 500 THIXO este posibila chiar si pe suporturi neregulate.

ISOFLEX-PU 500 THIXO este certificat conform EN 1504-2 și clasificat ca acoperire pentru protecția suprafeței betonului, fiind adecvat pentru hidroizolarea:
• Acoperisurilor inclinate, teraselor si balcoanelor, ca membrana hidroizolanta expusa.
• Placilor de gips-carton și betopan.
• Sub straturile de placi ceramice din bai, bucatarii, balcoane și terase, atat timp cat pe ultimul strat se difuzeaza nsip de cuart.
• Sub placi termoizolante pe terase.
• În lucrările de construcție, cum ar fi autostrăzile, tabliere de pod, tunele etc.
• Beciurilor si fundatiilor.
• Straturi vechi de membrane bituminoase.
• Spumei poliuretanice.
• Suprafețelor metalice.

Consum ISOFLEX-PU 500 THIXO, in functie de utilizare:
a) Hidroizolarea totala a suprafetei
ISOFLEX-PU 500 THIXO se aplică cu pensula sau cu rola în 2 straturi. Primul strat este aplicat la 2-3 ore după amorsare și în timp ce PRIMER-PU 100 este încă lipicios. Cel de-al doilea strat trebuie aplicat în cruce după 8-24 de ore, în funcție de condițiile meteorologice.
Consum ISOFLEX-PU 500 THIXO: ~1,0-1,5 kg/m², in funcție de suport.
În cazul fisurilor dense, multiple pe toată suprafața, este recomandat să armați membrana ISOFLEXPU 500 THIXO cu benzi de 100 cm lățime de țesătură poliesterică (60 g/m²). Aceste benzi trebuie să se suprapună între ele cu 5-10 cm. În detaliu, la 2-3 ore după amorsare, se aplică primul strat de ISOFLEX-PU 500 THIXO, pentru a încorpora armarea (la o lățime de 100 cm) și, cât este în stare proaspătă, este încorporată banda de țesătură de poliester. Se repetă  aceeași procedură de aplicare pe suprafața rămasă. Apoi, două straturi suplimentare de ISOFLEX-PU 500 THIXO sunt aplicate pe întreaga suprafață. Consum: >2,50 kg/m², în funcție de suport și de tipul armaturii.
b) Hidroizolarea locala a fisurilor
În acest caz, amorsarea suprafeţei se face numai de-a lungul fisurilor şi în lăţime de 10-12 cm. După uscarea grundului (după circa 2-3 ore), se aplică un strat de ISOFLEX-PU 500 THIXO şi cât timp acesta este încă proaspăt se aplică o ţesătură poliesterică (60 g/mp ), lata de 10 cm. Urmează două straturi succesive de ISOFLEX-PU 500 THIXO, de-a lungul fisurilor, care acoperă armătura în totalitate.
Consum: ~0,20-0,25 kg/metru liniar de fisură.
c) Hidroizolarea sub plăci ceramice
ISOFLEX-PU 500 THIXO se aplică cu bidineaua sau trafaletul, în două straturi. De-a lungul rosturilor şi îmbinărilor dintre zid şi pardoseală se recomandă
consolidarea locală a membranei hidroizolante prin aplicarea unei ţesături poliesterice (60 g/m²), lată de 10 cm, pe primul strat proaspăt de ISOFLEX-PU
500 THIXO. Urmează două straturi succesive de ISOFLEX-PU 500 THIXO, de-a lungul rosturilor, pentru acoperirea totală a armăturii. După aplicarea ultimului strat general şi cât timp acesta este încă proaspăt, urmează presărarea de nisip cuarţos cu granulaţia de 0,3-0,8 mm. Nisipul de cuarţ trebuie să fie complet uscat. Consumul de nisip cuarţos: circa 3 kg/m². După uscarea ISOFLEX-PU 500 THIXO, granulele de nisip care nu s-au lipit vor fi îndepărtate cu un aspirator puternic. Lipirea plăcilor ceramice se recomandă să se efectueze cu adezivi de înaltă calitate, cu răşini, precum ISOMAT AK 22, ISOMAT AK-23 XXL, ISOMAT AK 25, ISOMAT AK-ELASTIC, ISOMAT AK-MEGARAPID.

ISOFLEX-PU 500 THIXO este ambalat în cutii metalice 6 kg.

Fisa tehnica ISOFLEX-PU 500 THIXO: ISOFLEX-PU 500 THIXO

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 6 kg