Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Intaritor pardoseli industriale Isomat EXTRA-TOP Gri 25kg

EXTRA-TOP de la Isomat este un intaritor de suprafata pentru pardoseli industriale din fabrici, subsoluri, service-uri auto, parcări, depozite, platforme de încărcare-descărcare, la sac de 25kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 88,06 RON
77,35 RON

EXTRA-TOP este un mortar de ciment cu agregate cuarţoase şi aditivi speciali, gata preparat, de la ISOMAT, ce este folosit pentru intarirea noilor pardoseli industriale, cu cerinţe ridicate în privinţa rezistenţelor mecanice, ce se aplică pe suporturi pe bază de ciment, precum betonul, mortarele si sapele de ciment. EXTRA-TOP este adecvat pentru pardoseli din industrie, mica industrie, subsoluri, depozite, ateliere, parcări, spatii de încărcare-descarcare etc.

EXTRA-TOP se aplică uscat în două straturi (1 strat aproximativ 2/3 din cantitatea totală, al 2-lea strat restul de 1/3), prin presărarea pe beton proaspăt sau șapă imediat după începerea prizei. În cele din urmă, materialul este tratat cu o mașină specială de netezire (elicopter). Cu elicopterul se realizează compactarea primului strat pe betonul proaspăt și apoi urmează compactarea și tratarea celui de-al doilea strat de EXTRATOP.
Consum EXTRA-TOP: ~3-5 kg/mp => un sac de EXTRA-TOP la 25kg acopera ~5 -> 8 mp.

Fisa tehnica EXTRA-TOP: Isomat EXTRATOP

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg