Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

DUROFLOOR-BI 10kg

DUROFLOOR-BI este un impregnant epoxidic, bicomponent, transparent, de la ISOMAT pentru consolidarea in profunzime si stabilizarea suprafetelor din ciment (betoane vechi sau noi, mortare si sape de ciment, tencuieli). Kit bicomponent 10kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 709,24 RON
623,56 RON

DUROFLOOR-BI este un sistem epoxidic transparent, cu solventi, bicomponent, de la ISOMAT, pentru stabilizarea in profunzime a pardoselilor pe baza de ciment. DUROFLOOR-BI are o fluiditate mare si vascozitate foarte scazuta, patrunzand adanc in suport si umpland astfel toti porii si fisurile capilare.
Suprafeţele impregnate cu DUROFLOOR-BI se consolidează şi capătă o rezistenţă deosebită la frecare, la influenţele chimice şi la îngheţ, si totodata o rezistenţă deosebită la reziduuri, produse petroliere şi uleiuri minerale. DUROFLOOR-BI este adecvat pentru pardoselile parcărilor, depozitelor, laboratoarelor, halelor industriale, fabricilor, benzinariilor, atelierelor auto, garajelor. De asemenea, DUROFLOOR-BI este potrivit si ca amorsa pentru EPOXYCOAT, EPOXYCOAT-VSF și EPOXYCOAT-S, de la ISOMAT.
Consumul DUROFLOOR-BI: ~0,15 -> 0,25 kg/mp/strat => un kit bicomponent de 10kg DUROFLOOR-BI acopera ~40 -> 66 mp per strat, maxim 2 straturi.

Fisa tehnica DUROFLOOR-BI: DUROFLOOR-BI

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 10 kg