Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea epoxidică ISOMAT EPOXYCOAT-VSF 10kg

Vopsea epoxidică bicomponentă, fără solvenţi. Conferă rezistenţă mecanică mare și rezistență la frecare. Destinată special contra agresiunii agenţilor chimici precum: produse petroliere, acizi tari, alcali. Este certificată cu marcaj CE ca vopsea de protecție a betonului, conform EN 1504-2. CULOARE: RAL 7032 (gri deschis). Alte culori din catalogul RAL, la comandă (cantitatea minimă comandată 150 kg).
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 1.182,62 RON
1.004,36 RON

EPOXYCOAT-VSF este un sistem epoxidic bicomponent color, fără solvenţi. Prezintă duritate mare şi rezistenţă la frecare. Este indicat pentru utilizarea în situaţii de agresiune chimică intensă. Este deosebit de rezistent la acizi, alcali, produse petroliere, solvenţi, apă şi apă de mare. Este certificat cu marcajul CE, ca produs de protecţie a suprafeţelor de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2. Numărul certificatului: 2032-CPR-10.11.

Domenii de aplicare

EPOXYCOAT-VSF se utilizează ca vopsea de protecţie şi decorativă pentru suporturi pe bază de ciment, precum beton, tencuială, şape de ciment, ca şi pentru suprafeţe metalice. Este recomandată pentru hale industriale, laboratoare, abatoare, fabrici de conserve, fabrici de vin, benzinării, ateliere auto etc. Este adecvată pentru acoperirea unor suprafeţe care vin în contact direct cu alimentele, în conformitate cu cerinţele normelor W-347 şi ISO 8467.

Culori: RAL 7032 (gri nisip), alte culori, la comandă

Consum

EPOXYCOAT-VSF se aplică în termen de 24 de ore de la aplicarea grundului, după uscarea acestuia. EPOXYCOAT-VSF se utilizează ca atare. Materialul se aplică cu trafaletul, cu pensula sau prin pulverizare, în cel puţin două straturi. Stratul al doilea se aplică după uscarea primului, dar în cel mult 24 de ore. Consum: 150-200 g/m2 /strat.

Ambalaj

EPOXYCOAT-VSF se comercializează în ambalaj (Α+Β) de 10 kg si 2 kg. Componentele A şi B se află în proporţia de amestec prestabilită.

Timp de viaţă - Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei în ambalajul iniţial sigilat, în spaţii protejate de umezeală şi radiaţie solară. Temperatura recomandată de depozitare de la +5°C până la +35°C.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 10 kg