Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv termoizolatii ISOMAT AK-T55 Gri 25 Kg

Adeziv pe bază de ciment, armat cu fibre, îmbunătăţit cu polimeri (rășini). Adecvat pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat sau extrudat, vată minerală, poliuretan, plută etc. De asemenea, armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masă de şpaclu peste plăcile termoizolante, constituind suportul ideal pentru tencuiala decorativă care va urma. Clasificat ca mortar de finisaj tip GP CS IV, W2, conform EN 998-1.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 58,31 lei
50,99 lei

Proprietăţi

ISOMAT AK-T55 este un adeziv pe bază de ciment, armat cu fibre, modificat cu polimeri (răşini). Conferă rezistenţă mare a lipirii, iniţială şi finală, elasticitate şi rezistenţă la umezeală. Este clasificat ca mortar de tip GP CS IV, W2, conform ΕΝ 998-1 şi ca adeziv de tip C2, conform EN 12004.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK-T55 este utilizat, în combinaţie cu tencuielile MARMOCRET PLUS şi MARMOCRYL, pentru realizarea unui sistem de termoizolare exterioară a construcţiilor. Este adecvat pentru lipirea plăcilor termoizolante de polistiren extrudat sau expandat, vată minerală, poliuretan, plută etc, pe faţadele exterioare ale clădirilor, pe suprafeţe de beton, tencuială sau zidărie de cărămidă. Armat cu plasă din fibre de sticlă, este utilizat ca masa de spaclu pentru acoperirea plăcilor termoizolante constituind suportul ideal pentru tencuiala care urmează.

Consum

Ca adeziv: 3,0-4,0 kg/m2 , în funcţie de mărimea dinţilor şpaclului şi tipul suportului.

Ca masa de spaclu : circa 1,5 kg/m2 /mm.

Ambalaj

Saci de 25 kg.

 

 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Exterior