Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv piatra naturala ISOMAT AK-RAPID FLEX 25kg

AK-RAPID FLEX este un adeziv flexibil de la Isomat, cu intarire rapida, adecvat pentru lipirea pe pereți și pardoseli a placilor din piatra naturala (marmura, granit), precum și pentru plăci ceramice de mari dimensiune. Culoare: gri sau alb. Sac de 25kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
*
Preț vechi: 115,13 RON
101,15 RON

ISOMAT AK-RAPID FLEX este un adeziv de inalta performanta, cu priza rapida, pe baza de ciment imbunatatit cu rasini, ideal pentru lipirea placilor din piatra naturala, susceptibile la patare: marmura, granit, de culoare gri sau alba.

ISOMAT AK-RAPID FLEX este clasificat ca adeziv de tip C2 FT S1, conform EN 12004. Deține marcajul CE.

ISOMAT AK RAPID FLEX este adecvat pentru lipirea placilor absorbante si neabsorbante, pe pereti si pardoseli, la interior si exterior, pe suprafete de beton, caramida, tencuiala, dar în special acolo unde este necesars o aderenta puternica, flexibilitate si rezistenta la umiditate. ISOMAT AKRAPID FLEX este ideal acolo unde se cere terminarea rapida a  lucrarilor: la renovari de magazine, centre comerciale, etc. 

Consum AKRAPID FLEX: ~1,5-4,0 kg/mp, in functie de dimensiunile dintilor gletierei si de tipul suportului, dar maxim 10mm grosime => un sac de AK RAPID FLEX la 25kg acopera ~6 -> 16 mp.

Fisa tehnica ISOMAT AK-RAPID FLEX: AKRAPID FLEX

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior