Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Adeziv flexibil alb ISOMAT AK 20, 25kg

AK20 este un adeziv alb de înaltă calitate, flexibil, de la Isomat, aditivat cu răşini, pentru plăci ceramice și porțelanate pentru lipire pe suporturi dificile. Caracterizat prin timp deschis de lipire mare, fără alunecare pe verticală și flexibilitate. Adecvat de asemenea pentru lipirea plăcilor naturale și cărămizilor decorative, pe beton, șsape etc. Recomandat pentru suporturi precum straturi vechi de plăci, pardoseli încălzite, piscine, etc. Pentru aplicații în spaţii interioare şi exterioare pe pereți și pardoseli. Este clasificat ca adeziv de tip C2 TΕ S1, conform EN 12004 şi EN 12002.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 88,66 RON
74,97 RON

Proprietăţi

ISOMAT AK 20 este un adeziv flexibil, de calitate superioară, pentru plăci, pe bază de ciment, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Conferă lipirii rezistenţe iniţiale şi finale optime, flexibilitate şi rezistenţă la umiditate. Are alunecare zero şi un timp deschis de lipire mare. Este clasificat ca adeziv de tip C2 TE S1, în conformitate cu norma EN 12004.

Domenii de aplicare

ISOMAT AK 20 este adecvat pentru lipirea plăcilor absorbante şi neabsorbante (de exemplu gresie porţelanată), a pietrei naturale, a cărămizilor decorative, a plăcilor de dimensiuni mari, etc, pe ziduri şi pe pardoseli, pe suprafeţe diverse şi în special acolo unde sunt cerinţe deosebit de ridicate în privinţa aderenţei, a flexibilităţii şi rezistenţei la umezeală (de exemplu, acoperiri mai vechi cu plăci, pardoseli cu încălzire, rigips etc). Este utilizat în spaţii interioare şi exterioare.

Consum

1,5-4,0 kg/m2 , în funcţie de dimensiunile dinţilor şpaclului şi de felul suportului.

Ambalaj

Saci de 25 kg.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior si exterior