Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Vopsea hidroizolantă ISOMAT FLEXCOAT Alb 3L

Vopsea elastică hidroizolantă, pentru uz la exterior și interior. Oferă impermeabilitate totală, protejând pereții împotriva precipitaţiilor. Are elasticitate mare și abilitatea de a acoperi fisurile capilare ale suprafeţelor. Adecvată pentru vopsirea și hidroizolarea pereților, protecția straturilor bituminoase etc.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 160,90 RON
140,42 RON

Proprietăţi

FLEXCOAT este o vopsea elastică hidroizolantă, de calitate premium, pe bază de rășini acrilice. Conferă hidroizolare totală, protejând zidurile împotriva precipitaţiilor. Are elasticitate mare și o capacitate ridicată de preluare a fisurilor capilare, făcând-o ideală pentru suprafețele susceptibile la crăpare. Fiind permeabilă la vapori, permite respiraţia clădirii și în același timp previne pătrunderea agenților dăunători, precum CO2. Are putere excelentă de acoperire, aderenţă puternică şi rezistenţă excepţională la condiţiile climatice şi la spălare. Adecvată pentru aplicare la interior și exterior, pe suprafețe noi sau vechi. Este certificată ca vopsea rece, precum și ca protecție anticorozivă pentru elemente de beton.

Domenii de aplicare

FLEXCOAT este adecvată pentru aplicare la interior sau exterior, pe suprafeţe noi sau vechi, precum beton, tencuială, cărămidă, azbociment, gipscarton, etc. De asemenea, se poate aplica pe suprafeţe bituminoase, pe membrane bituminoase şi pe poliuretan, pentru a le proteja de soare. Este recomandată, de asemenea, în spaţii interioare, acolo unde sunt necesare spălări frecvente ale zidurilor şi rezistenţă deosebită, precum bucătării, băi, garaje, spitale, hale industriale, etc. Este potrivită, de asemenea, pentru protecția anticorozivă a podurilor.

 

Consum

Pe suprafeţele pregătite adecvat, un litru de FLEXCOAT acoperă 12 m2 .

Ambalaj

Recipiente de 3 lit şi 9 lit.