Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Membrana din poliuree hibrida ISOMAT PUA 1240 400 kg

Membrană din poliuree hibridă, foarte elastică, cu întărire rapidă, fără solvenți, bicomponentă, pentru aplicare prin pulverizare. Utilizată intr-o multitudine de lucrări de hidroizolații unde se cere timp rapid de aplicare. Ideală pentru hidroizolarea acoperișurilor, balcoanelor și teraselor, terase inversate și terase verzi.
Producător: Isomat
Disponibilitate: Stoc epuizat momentan - produsul va fi expediat cand va intra in stoc
Preț vechi: 20.841,66 lei
17.808,35 lei

 

ISOMAT PUA 1240 poliuree hibridă bicomponentă, fără solvenți, cu reacție rapidă, conținut 100% solide și aplicare prin pulverizare. ISOMAT PUA 1240 după aplicare, formează o membrană hidroizolantă derivată din reacția dintre un prepolimer aromatic izocianat și un amestec de rășină amino-poliol. Datorită compoziției sale speciale, reacția are loc în câteva secunde și produsul final oferă o rezistență mecanică și chimică excelentă pe orice tip de suport. Se aplică cu un utilaj special prin pulverizare la temperatură ridicată și sub presiune, oferind următoarele avantaje: - Formează o suprafață unitară fără rosturi, fără îmbinări.

- Proprietăți fizico-mecanice excelente: rezistență deosebită la tracțiune, capacitate de preluare a fisurilor, rezistență la frecare, elasticitate ridicată etc.

- Reacție foarte rapidă; timpul de gelifiere în câteva secunde.

- Suprafața hidroizolată poate fi circulabilă imediat. Pietonii pot circula în câteva minute după aplicare.

- 100% solid, "fără COV" inodor sau aproape inodor.

- Datorită timpului de întărire rapid, poate fi aplicat în siguranță și pe suprafețe verticale.

- Aderă bine la aproape fiecare tip de suport.

Consum: 1,5 - 2,0 kg/mp

Ambalaj: 400 kg ( A+B)