Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Impermeabilizant siliconic împotriva efectului ploii ISOMAT PS-21, 20kg

ISOMAT PS-21 este o soluție siliconică, transparentă, gata de utilizare, fără solvenţi pentru protecția suprafețelor orizontale sau verticale împotriva efectului ploii și pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci. Conferă o hidrofugare excelentă şi protecţie îndelungată. Se aplică pe suprafeţe diverse (piatră naturală sau artificială, tencuială, zidărie aparentă, cărămidă decorativă, ţiglă, plăci ceramice, marmură nelustruită, beton aparent etc.). De asemenea este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci. Poate fi aplicat şi pe suporturi uşor umede. Este certificat cu marcaj CE ca impermeabilizant pentru suprafețe, conform EN 1504-2.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 501,70 RON
426,02 RON

Proprietăti

PS-21 este o emulsie siliconică fără solventi, gata preparata, utilizată pentru impermeabilizarea suporturilor anorganice.

- Conferă o capacitate hidrofugă deosebită.

- Este permeabil pentru vapori şi permite în acest fel respiratia elementelor de constructie.

- Nu formează pelicule la suprafata suportului pe care este aplicat şi astfel nu schimbă aspectul acestuia.

- Protejeaza suprafetele, unde este utilizat, de eflorescente ale sărurilor, de influentele înghetului şi ale murdăriei, dat fiind faptul că nu absoarbe apa din precipitatii şi nici noxele.

- Adecvat suporturilor cu o mare alcalinitate.

- Eficientă rapidă după aplicare.

- Reducerea pericolului de carbonizare.

- Adecvat pentru suporturi uşor umede.

 

Domenii de aplicare

PS-21 se aplică pentru protectia contra precipitatiilor a suprafetelor verticale sau orizontale şi pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci. Este adecvat pentru impermeabilizarea pietrei naturale, a tencuielilor, zidăriei aparente, tiglei, betonului aparent etc. De asemenea, poate fi aplicat şi pentru protectia marmurei nelustruite contra precipitatiilor şi a agentilor poluanti . Poate fi utilizat şi pe suporturi uşor umede.

Consum

0,2-0,4 lit/m2 , în functie de absorbanta suprafetei.

 

Ambalaj

Recipiente de 1 lit, 5 lit şi 20 lit.

Timp de viată - Depozitare

12 luni de la data fabricatiei, depozitat în ambalaj original sigilat, la temperaturi între +5OC şi +35OC. Protejati-l de expunerea directă la radiatia solară şi de înghet.

 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 20 L
Utilizare Exterior