Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa poliuretanica bicomponenta fara solventi ISOMAT PRIMER-PU 140 20kg

Amorsă poliuretanică, bicomponentă, fără solvenți, care îmbunătățește aderența membranelor de tip ISOFLEX-PU, pentru terase. Adecvat pentru suprafețe absorbante sau neabsorbante, cum ar fi beton, șapă, lemn, metal, straturi hidroizolante mai vechi, suporturi bituminoase, etc. Este ideal pentru suporturi cu umiditate mare, în scopul de a preveni problemele legate de ISOFLEX-PU.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 1.679,80 RON
1.426,81 RON

Proprietati

Grund poliuretanic, bicomponent, care creează condițiile propice pentru aderarea produselor poliuretanice, hidroizolante, pensulabile, de tip ISOFLEX-PU la stratul suport. Pătrunde și se ancorează în porii suportului, îl stabilizează și acționează ca un strat de legătură între acesta și membrana creată de ISOFLEX-PU. Ideal pentru suporturi cu conținut ridicat de umiditate, evitându-se astfel problemele de exfoliere a membranei de ISOFLEX-PU. De asemenea, este un produs adecvat și pentru aplicații la pentru interior, deoarece nu conține solvenți și este inodor.

Domenii de aplicare

PRIMER-PU 140 este utilizat ca primer, pentru a asigura aderența membranelor formate din ISOFLEX--PU pentru suprafețe absorbante și neabsorbante, cum ar fi beton, mortar de ciment, metal, lemn, straturi de impermeabilizare vechi, suporturi bituminoase, etc.

Consum: 150-250 g/m2 , depinde de gradul de absorbție al suportului. Nu se recomandă aplicarea unui consum >250 g/m2 .

Ambalaj: Bidoane de 1 kg, 4 kg și 20 kg.