Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Soluţie hidroizolantă pe bază de siliciu ISOMAT AQUAMAT-F 25kg

AQUAMAT-F este o soluţie transparentă pe bază de siliciu, hidroizolantă, de la Isomat, pentru combaterea igrasiei ascendente, la pereții din beton sau cărămidă. Poate fi aplicat atât prin impregnare, cât și prin metoda perforațiilor. Bidon 25kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 876,73 RON
744,94 RON

Proprietăti

AQUAMAT-F este o solutiue hidroizolantă pe bază de siliciu gata preparată cu agenti hidrofugi. Aceştia reactionează cu hidroxidul de var existent în elementul de constructie, formând legaturi chimice insolubile in apa care împiedică absorbtia capilară şi formează în paralel hidrofobie. Nu prezintă actiune corosivă asupra armăturii betonului. AQUAMAT-F nu este recomandat pentru aplicarea pe suprafete de beton expuse, ziduri sau tencuieli ce nu urmează a fi tencuite sau vopsite.

Domenii de aplicare

AQUAMAT-F se aplică în principal împotriva igrasiei ascendente. Prin utilizarea de AQUAMAT-F se urmăreşte formarea unei bariere orizontale împotriva creşterii umiditătii la baza zidurilor. În cazul existenŃei unei presiuni hidrostatice, este necesară utilizarea de AQUAMAT.

 

Consum

Depinde de gradul de absorbantă al zidului. Consumul specific: circa 18 kg/m2 sectiune transversală zid cu grad de absorbtie mediu.

Ambalaj

- Recipiente de 6 kg şi 25 kg.

- Butoaie de 170 kg

Timp de viată - Depozitare

12 luni de la data fabricatiei, depozitat în ambalaj original sigilat, la temperaturi între +5OC şi +35OC. Protejati-l de expunerea directă la radiatia solară şi de înghet.

Observatii

- AQUAMAT-F contine compusi de siliciu şi este clasificat drept corosiv.

- Consultati instructiunile de folosintă în sigurantă şi prevenire înscrise pe ambalaj.

 

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Bidon
Cantitate 25 kg
Utilizare Interior