Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Grund acrilic de înaltă calitate, pe bază de apă ISOMAT FLEX-PRIMER Alb 20kg

Dispersie polimerică apoasă, cu penetrabilitate ridicată. În combinaţie cu vopseaua elastică hidroizolantă FLEXCOAT, constituie un sistem excepţional pentru hidroizolarea pereților.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 318,21 RON
272,51 RON

Domenii de aplicare

FLEX-PRIMER este utilizat:

- În combinaţie cu vopseaua hidroizolantă flexibilă FLEXCOAT, constituie un sistem excelent pentru hidroizolarea zidurilor.

- Ca amorsă gata preparată, pentru a asigura aderenţa vopselelor pe bază de apă pe suporturi din beton, tencuială, gips-carton, etc.

- Ca amorsă pentru tencuielile acrilice MARMOCRYL pe suporturi poroase, precum suprafeţe din beton, zidărie, tencuială, plăci aglomerate etc.

- Pentru stabilizarea tencuielii slabite sau care se macină. - Pentru a reduce absorbtia apei de catre plăcile de gips-carton sau plăcile aglomerate pe care urmează să se aplice adezivi pentru plăci ceramice, mortarul elastic AQUAMATELASTIC sau membrana ISOMAT SL 17.

- Pentru aplicare la interior și exterior.

Consum

Consum teoretic: FLEX-PRIMER acoperă 5-10 m 2 /litru/strat, în funcție de modalitatea de aplicare, condițiile de aplicare, textura suportului și gradul de absorbție al suportului.

Ambalaj

FLEX-PRIMER este disponibil în ambalaje de 1litru, 5 litri, 10 litri si 20 litri.