Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Glet ipsos alb Isomat STUCCOCRET-GP 20Kg

Glet de încărcare, pentru interior, pe bază de ipsos aditivat, pentru denivelări de la 2 la 10 mm. Se utilizează pentru egalizarea suprafețelor și obținerea de suprafețe netede pe pereți și tavane în interiorul clădirilor. Adecvat pentru suprafețe din beton, tencuieli ciment, tencuieli ciment-var, tencuieli ipsos și plăci de gips carton, vopsele vechi rezistente. Este clasificat ca mortar B2/60/2, conform standardului ΕΝ 13279-01.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 45,22 RON
38,08 RON

STUCCOCRET-GP este glet de încărcare, pentru interior, pe bază de ipsos aditivat, pentru denivelări de la 2 la 10 mm. Se utilizează pentru egalizarea suprafețelor și obținerea de suprafețe netede pe pereți și tavane în interiorul clădirilor. STUCCOCRET-GP are următoarele proprietăți:

- Permite aplicarea în straturi de pânå la 10 mm grosime

- Are rezistențå mare, în timp scurt

- Aderență foarte bună la suport

- Finisaj alb mat, de foarte bună calitate

- Rezistență mare la fisurare, pentru aplicații în straturi groase

- Foarte permeabil la vaporii de apă, reduce riscul de condens

- Ajută la diminuarea consumului de vopsea lavabilă Este clasificat ca mortar B2/60/2, conform standardului ΕΝ 13279-01.

Domenii de aplicare

STUCCOCRET-GP se utilizează pentru egalizarea suprafețelor și pentru obținerea de suprafețe netede pe pereți și tavane în interiorul clădirilor, înaintea aplicării gletului de finisaj sau vopselelor de interior. STUCCOCRET-GP este adecvat pentru suprafețe din beton, tencuieli ciment, tencuieli ciment-var, tencuieli ipsos și plăci de gips carton, vopsele vechi rezistente. Nu se va folosi în spaţii cu umiditate permanent.

Consum

1,1 kg/m2 /mm grosime strat.

Ambalaj

STUCCOCRET-GP este disponibil în saci de 5 kg si 20 kg.

Timp de viaţă - Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei. Se depozitează în spatii uscate pe palet din lemn.

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 20 kg
Utilizare Interior