Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Glet alb pt exterior Isomat STUCCOCRET-PLUS 20Kg

Glet pe bază de ciment alb cu granulaţie deosebit de fină, de culoare albă, aditivat cu polimeri (rășini), ce se utilizează la exteriorul sau la interiorul clădirilor civile sau industriale pentru realizarea stratului de finisaj fin înaintea operației de vopsire cu vopsele de interior/exterior. Conferă o suprafaţă finală albă imaculată, netedă, deosebit de fină și fără pori, dură și rezistentă. Este clasificat ca glet de tip GP CS ΙIΙ, W1, conform ΕΝ 998-1.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 60,69 RON
51,17 RON

STUCCOCRET-PLUS este un glet pe bază de ciment alb cu granulaţie deosebit de fină, de culoare albă, aditivat cu polimeri (răşini), ce se utilizează la exteriorul sau la interiorul clădirilor civile sau industriale pentru realizarea stratului de finisaj fin înaintea operației de vopsire cu vopsele de interior/exterior. Prin adăugarea de apă se obţine o pastă cu consistență fin și cremoasă, cu lucrabilitate foarte bună, adecvată pentru şpăcluire în spaţii exterioare sau interioare. Conferă o suprafaţă finală albă imaculată, netedă, deosebit de fină și fără pori, dură şi rezistentă. Este clasificat ca glet de tip GP CS ΙIΙ, W1, conform ΕΝ 998-1.

Domenii de aplicare

STUCCOCRET-PLUS este destinat finisării şi pregătirii suprafeţelor din spaţii exterioare sau interioare care urmează a fi acoperite cu vopsea sau alte acoperiri. Produsul poate fi aplicat în straturi, max. 2 mm grosime, peste suprafețe de tencuieli fine exterioare, de ciment sau ciment-var (tinci), pereţi sau tavane, suprafeţe din beton (stâlpi, grinzi, pereţi, plafoane etc.) sau suprafeţe acoperite cu vopsele vechi rezistente.

Consum

1,1 kg/m2 /mm grosime strat.

Ambalaj

STUCCOCRET-PLUS este disponibil în saci de 5 kg si 20 kg.

Timp de viaţă - Depozitare

12 luni de la data fabricaţiei. Se depozitează în spatii uscate pe palet din lemn

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Sac
Cantitate 20 kg
Utilizare Interior si exterior