Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Mortar epoxidic tricomponent EPOMAX-CMT 25kg

EPOMAX-CMT de la Isomat e un mortar epoxidic, tricomponent, gri, tixotropic, fara solventi, pentru repararea, nivelarea și finisarea suprafetelor verticale (pereti) si orizontale (pardoseli), inainte ca acestea sa fie acoperite cu vopsele epoxidice sau poliuretanice. Kit tricomponent (A+B+C) la 25kg
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 411,44 RON
361,76 RON

EPOMAX-CMT este un mortar thixotropic pe baza de ciment, rasini epoxidice si apa, de la ISOMAT, destinat acoperirii/repararii/nivelarii/netezirii zidurilor si pardoselilor din beton pe care urmeaza a fi aplicate:
• acoperiri epoxidice,
• acoperiri poliuretanice,
• pardoseli plastice,
• mochete,
• parchet de lemn.

Totodata, EPOMAX-CMT se aplică şi în situaţii în care betonul este relativ proaspăt, pentru crearea unui suport adecvat, în grosime de minimum 2 mm, atunci când urmează a fi aplicate acoperiri epoxidice, pentru ca acestea sa nu prezinte probleme de dezlipire.

EPOMAX-CMT este clasificat ca mortar de reparaţii pentru beton PCC R4, conform EN 1504-3.
EPOMAX-CMT este certificat cu marcajul CE, ca produs pentru protecţia suprafeţelor de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2. Numărul certificatului: 2032-CPR-10.11.
EPOMAX-CMT e adecvat şi ca acoperire finală în grosime de până la 3 mm, pentru protecţia la solicitări mecanice în spaţii cu mediu corosiv.

Culoare EPOMAX-CMT: gri
Grosime maximă de aplicare: 3 mm
Consum EPOMAX-CMT: ~2 kg/mp/mm grosime strat => un kit tricomponent de 25kg EPOMAX-CMT acopera ~6 mp in strat de 2mm sau ~4 mp la 3mm grosime.

EPOMAX-CMT se comercializeaza intr-un kit tricomponent (Α+Β+C) de 25 kg, in urmatoarele proportii (1 : 2,6 : 16):
Componenta Α (intaritor): 1,3 kg
Componenta B (rasina epoxidica): 3,3 kg
Componenta C (mortar de ciment): 20,4 kg.

Fisa tehnica EPOMAX-CMT: EPOMAX-CMT

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit tricomponent
Cantitate 25 kg