Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Chit de rosturi și adeziv epoxidic MULTIFILL-EPOXY THIXO 10kg

Chit epoxidic bicomponent, fără solvenți. Aplicat oriunde este necesară rezistența mecanică și chimică ridicată. Adecvat pentru lipirea plăcilor pe pereți și pardoseli și pentru rostuirea plăcilor ceramice în spații industriale, cum ar fi fabricile de bere, fabricile de produse lactate, piscine, bucătării etc. Are lucrabilitate excelentă și este ușor de curățat cu apă, înainte de întărire. Adecvat pentru rosturi cu lățimi de 1,5-12 mm.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
*
Preț vechi: 549,07 RON
466,48 RON

MULTIFILL-EPOXY THIXO este un chit de rosturi epoxidic, bicomponent, fără solvenți, pentru plăci pe pardoseală și pereți. Are rezistență mecanică și chimică mare. După întărire, prezintă rezistență mare la compresiune, încovoiere și aderență ridicată. Este rezistent la mai multe tipuri de acizi, alcali, agenți corozivi pentru beton, agenți de curățare, apă de mare și apă sărată. Este potrivit pentru rosturi de 1.5-10 mm pe suprafețe orizontale și de 1.5-6 mm pe suprafețe verticale. Certificat conform EN 12004 și clasificat ca adeziv R2. Certificat cu Marcajul CE. Clasificat ca mortar RG conform EN 13888.

Domenii de aplicare

MULTIFILL-EPOXY THIXO este ideal pentru spații industriale și cu trafic intens, ca și pentru spații care necesită rezistență chimică, precum fabrici de bere, abatoare, laboratoare, fabrici de lapte, bucătării profesionale, piscine, etc. De asemenea, este adecvat pentru fixarea plăcilor pe pardoseală. Este indicat pentru acoperiri ale suprafețelor care urmează să intre în contact direct cu alimente, în conformitate cu cerințele W-347, EPA 330.5 și EPA 110.2.

Consum

0,2-5,0 kg/m².

Ambalaj

MULTIFILL-EPOXY THIXO se comercializează în ambalaje de 3 kg și 10 kg în proporțiile de amestec prestabilite. Recipientul componentului B se află ambalat în recipientul componentului A

Fisa tehnica chit epoxidic Multifill Epoxy Thixo: Fisa tehnica Isomat Multifil Epoxy Thixo.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Kit bicomponent
Cantitate 10 kg