Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Impermeabilizant cu actiune de cristalizare ISOMAT AQUAMAT-ADMIX Gri 20kg

Impermeabilizant de masă, sub formă de praf, pentru beton. Se adaugă la prepararea betonului şi formează cristale insolubile. Îmbunătăţeşte rezistenţa la permeabilitatea apei, nu afectează permeabilitatea la vapori a betonului. Rămâne permanent activ şi preia în mod egal persiunile hidrostatice pozitive şi negative. Adecvat pentru fundaţii, subsoluri, bazine, staţii de epurare biologice, piscine etc. Este certificat cu marcaj CE ca reducător al absorbției de apă, în conformitate cu EN 934-2:T9.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 235,38 RON
199,92 RON

AQUAMAT-ADMIX este un aditiv sub formă de praf. Conţine ciment, agregate şi componente chimice active speciale, care, la contactul cu umezeala şi cu varul liber din beton, se activează şi formează compuşi cristalini insolubili. Cristalele formate obturează porii şi capilarele din beton şi împiedică pătrundrea apei la presiune hidrostatică. Conferă următoarele avantaje:

- Impermeabilizare la presiunea apei, atât pozitivă cât şi negativă.

- Reduce semnificativ absorbţia capilară a apei.

- Este permanent activ şi astfel protejează construcţia de prezenţa apei.

- Are capacitatea de a obtura fisurile capilare cu lăţimea de până la 0,4 milimetri, chiar şi la apariţia ulterioară a acestora.

- Nu afectează permeabilitatea elementului de construcţie la vaporii de apă.

- Protejează armătura de coroziune.

- Nu are acţiune de antrenor de aer.

- Nu conţine cloruri sau alte componente corosive.

- Este compatibil cu toate cimenturile de tip Portland

Domenii de aplicare

AQUAMAT-ADMIX este utilizat la realizarea oricăror elemente de construcţie de beton supuse unor solicitări permanente sau temporare la apă, precum fundaţii, subsoluri, bazine, canale, tuneluri, staţii de epurare biologică, piscine etc.

Dozaj: 0,8-1,0 kg la 100 kg ciment.

Ambalaj: Saci de  20 kg