Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsă albă pe bază de apă, pentru interior ISOMAT WHITE PRIMER 2 IN 1, bidon 9 litri

Amorsă albă pe bază de apă, pentru interior. Se utilizează ca amorsă, înlocuind în același timp primul strat de vopsea. În acest mod se reduce consumul de vopsea. În plus, mărește aderența vopselei la suport, are putere de pătrundere ridicată și uscare rapidă. Adecvată pentru utilizare la interior pe suprafeţe din tencuială, beton, cărămidă, glet pe bază de ipsos si de ciment, BCA, plăci de gipscarton etc.
Producător: Isomat
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 112,56 RON
97,58 RON

Proprietăţi

Amorsă albă pe bază de apă, pentru interior. Se utilizează ca amorsă, înlocuind în acelasi timp primul strat de vopsea. În acest mod se reduce consumul de vopsea. În plus, măreşte aderenţa vopselei la suport, are putere de pătrundere ridicată și uscare rapidă.

Domenii de aplicare

Este adecvat pentru utilizare la interior pe suprafeţe din tencuială, beton, cărămidă ,glet pe bază de ipsos si de ciment, BCA, plăci de gipscarton etc. De asemenea poate fi aplicat pe vopsele vechi stabile. Datorită puterii mari de acoperire, reduce consumul de vopsea . Se poate utiliza:  ca amorsă înlocuind primul strat de vopsea.  ca strat intermediar pentru vopsele de la nuanțe închise la nuanțe mai deschise și invers.

Consum

Consum teoretic: WHITE-PRIMER 2 in 1 acoperă 12-14m²/litru /strat în funcție de modalitatea de aplicare, condițiile de aplicare, textura suportului și gradul de absorbție al suportului.

Ambalaj

WHITE-PRIMER 2 în 1 este disponibil în ambalaje de 4 litri, 9 litri şi 15 litri.

Timp de viaţă - Depozitare

24 luni de la data fabricaţiei, depozitat în ambalajul iniţial sigilat, la temperaturi cuprinse între +5οC şi +35οC, protejat de radiaţia solară directă şi de îngheţ

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 9 L
Utilizare Interior