Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa acrilica Eco Prim Grip Plus 5kg

Amorsa acrilica universala Eco Prim Grip Plus de la Mapei, la galeata de 5kg, si pentru suprafete suport neabsorbante: ceramica, marmura, mozaic, beton compact.
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 146,24 RON
129,71 RON

Eco Prim Grip Plus este o amorsa universala de aderenta pe baza de rasina acrilica in dispersie apoasa si filer de siliciu pentru tencuieli, materiale de nivelare si adezivi placari ceramice, cu aplicare pe pardoseli sau pereti la interior si/sau exterior. EcoPrim Grip Plus este o pasta gata preparata, foarte usor si rapid de aplicat cu un trafalet cu par scurt sau cu o bidinea.

Eco Prim Grip Plus se aplica pe suprafete de beton, tencuieli, zidarii, BCA, boltari, lemn, placi rigips, gleturi sau ipsos. Eco Prim Grip Plus se poate utiliza si la imbunatarirea aderentei mortarelor de nivelare sau a sapelor autonivelante si a adezivilor pentru suprapozari ceramice la interior peste marmura, mozaic, placi ceramice (gresie) sau din piatra naturala.

Consum Eco Prim Grip Plus: 0,2->0,3 kg/mp depinzand si de absorbtia suportului. O galeata de 5kg de Eco Prim Grip acopera aproximativ 15->25 mp.

Fisa tehnica amorsa Eco Prim Grip: Eco Prim Grip.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 5 kg
Utilizare Interior si exterior