Telefoane comenzi: 0768.398.398 / 0720.078.178

Amorsa acrilica beton Eco Prim Grip Plus 10kg

Amorsa acrilica universala Eco Prim Grip Plus de la Mapei, pentru o aderenta imbunatatita pe suprafete din beton, zidarii, tencuieli, gips-carton, BCA, ceramica, lemn, galeata 10kg.
Producător: Mapei
Disponibilitate: In stoc
Preț vechi: 263,43 RON
234,43 RON

ECO PRIM GRIP

Eco Prim Grip Plus este o amorsa universala de aderenta pe baza de rasina acrilica in dispersie apoasa si filer de siliciu pentru tencuieli, materiale de nivelare si adezivi placari ceramice, cu aplicare pe pardoseli sau pereti la interior si/sau exterior. EcoPrim Grip este o pasta gata preparata, foarte usor si rapid de aplicat cu un trafalet cu par scurt sau cu o bidinea.

Eco Prim Grip se aplica pe suprafete de beton, tencuieli, zidarii, BCA, boltari, lemn, placi rigips, gleturi sau ipsos. Eco Prim Grip se poate utiliza si la imbunatarirea aderentei mortarelor de nivelare sau a sapelor autonivelante si a adezivilor pentru suprapozari ceramice la interior peste marmura, placi ceramice sau din piatra naturala.

Consum Eco Prim Grip: 0,2->0,3 kg/mp depinzand si de absorbtia suportului. O galeata de 10kg de Eco Prim Grip Plus acopera aproximativ 30->50 mp.

Fisa tehnica amorsa Eco Prim Grip: Eco Prim Grip.pdf

Specificațiile produselor
Numele atributului Valoarea atributului
Ambalare Galeata
Cantitate 10 kg
Utilizare Interior si exterior